Čanak: Bokanu mesto u zatvoru

Ostavite komentar


  1. „Čanak: Bokanu mesto u zatvoru..“
    – Jeste, i to još od 5.10.2000. Ali nije bilo lustracije…

  2. Što nisi tako oštar kada se krše osnovna ljudska prava Srba u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu

  3. Licemerje na kvadrat od dragog nam Canka! Siroma,davno prevazidjen politicki,Al uspesan huskac!

  4. A Vama gospodine, gde je vama mesto, osim na Hepiju i Pinku. Možda u Osjeku, Zagrebu, Sarajevu, Cetinju i gde god Vas pozove neko kome su Srbi krivi za sve. Daleko od toga da je Bokan cveće, ali vi ste igrači za isti rialiti. Uostalom vodite mrtvu trku ko je prisutniji na Hepiju kod istog urednika i puna su vam usta reči: patriota, Srbin, Srbija. ???. Jednom je poštovani Slavko Perović, od koga ste u početku prepisivali, podelio dva pola crnogorske politike na profitere ratne i profitere antiratne. Gde li Vi sebe vidite?

  5. Lepa poruka od strane Bokana glasačima. Treba da se svi dozovemo pameti i ove oteramo sa vlasti. Svakome pametnom netraba crveno-crna koalicija na vlasti.

  6. Odkuda ovo govedo da daje ocene i garancije. Trideset godina dzabalebari i živi kao „antiratni“ odnosno antisrpski profiter.

  7. Samo nemoj ti Nenade više da štitiš građane Vojvodine.Pokazao si kako si ih zaštitio u ovih poslednjih 10 godina.Štitio si ih tako što si ušao u koaliciju sa SNS u Novom Sadu.

  8. Nisi ni ti nista bolji…mogli bi zajedno pod ruku i na 20-30 godina u Padinjak,da odmorimo malo od idiota poput vas dvojice.

  9. Tačno, ali je i Čanku mesto u zatvoru. Uzeo je mito (provizuju) za prodaju beočinske cementare i za to je trebao odavno da ide iza rešetaka. O ostalom ne treba trošiti reči.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.