Čanak: Na ulazu u Ukrajinu izdvajaju ruski, beloruski i srpski pasoš, a uzeli su mi čak i otiske svih 10 prstiju da bih bio evidentiran

Ostavite komentar


  1. Дворска луда политичког живота Србије.

  2. E sad samo Šešelj da se oglasi ! Čankov rođeni brat , sa potpuno istim rečnikom , a drugačijim stavovima . Nedostojno jednog političara . Od jedne relativno ozbiljne stranke , sa potencijalom je napravio ,,kikiriki,, partiju , a ovaj nastup je samo da nas podseti da je živ .

  3. Bravo za Canka. Govori ono sto treba reci i sto niko u Srbiji ne zeli da kaze iako svi znamo da je to istina. Putin je definitivno iskompleksirani mali KGB fasista.

  4. Citajuci komentare stecem utisak da ono sto je u Evropi normalno, u Srbiji nije normalno i obrnuto.
    Ovo sto govori Canak, tako govori danas cela Evropa i Severna Amerika.
    A murali Putinu, Mladicu i odbijanje suocavanja sa sopstvenom prosloscu je u Srbiji normalno!

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.