Čedomir Antić: Devetnaesta godišnjica 5. oktobra zatiče Srbiju u krizi i na raskršću

Ostavite komentar


  1. Cedica Antic, salonski nacionalista i borac protiv ljudskih, manjinskih i radnickih prava, osim kada je njegovo dete u pitanju. Za Cedicu je Vucic Nelson Mendela i Majka Tereza.

    1. Miladine, nemojte tako o našem Čedi. Ipak je on nepokolebljivi borac za istinu o našem Miti, Čiči i Milančetu, a posebnu pažnju posvećuje negovanju dobrosusedskih odnosa sa Crnom Gorom i Hrvatskom.

    2. Svaka Vam je dobra, baš tako kao ste napisali. Salonski nacionalizam, ako ne i salosnksi fašizam, se davno zapatio u Srbiji. U tom smislu gospodin Antić je jedan od dugogodišnjih nosilaca trenda. Najgore od sve je što je on istoričar pa njegovi falsifikati imaju ne mali društveni uticaj.

    3. Osecaj najvejec i najgoreg izdajstva. To osecam prema DOS-u. Eto im sada, članstvo, simpatizeri i protestanti bas isti onakvi kakve je Sloba imao devedesetih…sjajna ekipa, svaka cast., nema sta dalje reci…

  2. Od 5.oktobra pre devetnaest godina krenulo je sve gore i gore tako da se Srbija par godina unazad tesko ali uspesno oporavlja.

    1. Tako je …..
      DOS je oteo staru štednju, ukrao zajam za privredni preporod Srbije, proizveo inflaciju najveću u istoriji čovečanstva, u njihovo vreme se gorivo kupovalo na flaše, plate bile 5dm.
      Aman…
      Devedesetih je bio raj za švercere, lopove…
      Da li vam je pamćenje kao kod vinske mušice?

      1. Nemaju oni ni pamćenja, ni humanosti, ni razuma. Sva suština njihovog življenja svodi se na ubuđali sendvič i dalje od toga nikad više neće stići. Bednici.

    2. A do 5.oktobra je tekao med i mleko i jedina briga nam je bila kako da ne pobrkamo slavine, zar ne?

  3. Bio bi 5.oktobar jos uspesniji da dobar deo vas, vec 6. oktobra nije pretrcao na onu drugu stranu.
    Do juce sirite pricu, zapad doveo Srbiju 2000te u kolonijalni status, azijske diktature nasi najbolji saveznici… a danas kmecite kako je najniza podrska demokratiji u Srbiji od strane zapada.
    Kako sejes, tako zanjes.

  4. zanimljivo kako niko ne spominje 05.10.1988.
    dan kada je ukinuta AP Vojvodina?
    niko je više i ne spominje
    jedino kao sever srbije
    koja je detaljno opljačkana na opštu radost bgd stranaka
    opozicije i pozicije u ovih 31 godinu!?

  5. Bravo, rekli ste kljucne stvari. Dakle, opozicijo, manite se podmetanja i pravljenja haosa, insinuacija i prevara, izostavite konacno iz recnika Vučića, dosta ste bili opsednuti njime, dajte novi program, nove ideje, nove ljude…!!! Uozbiljite se , ujedinite se i budite dostojna konkurencija na sledecim izborima.

  6. Sve sto o 5. oktobru treba znati je napisao Tim Marsal u svojoj knjizi „Igra senki“

  7. Kriza u Srbiji je već tih 19 godina!
    Što se tiče raskrsnice , nije lako , sedeti na dve stolice , o čemu je Vučiću već bila skrenuta pažnja tj.upozorenjeeeee….!!!!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.