Čije su sve fotografije pokazivane na skupštinskoj raspravi: Narodnjak Aleksić slikom uzvratio predsedniku

Ostavite komentar


  1. Ne znam kako se ponašaju drugi predsednici država na ovakvom mestu, ali Vučić se definitivno ne ponaša kao predsednik. Nema nikavog dostojanstva. Liči na osuđenika koji se brani svim sredstvima kao i podacima koje dobija od BIA i MUP-a. Činjenica je da nije polagao račun ovih 10 godina za svaki onaj odlazak u Brisel na pregovore za koje nije ovlašćen. Samo on zna šta se dogovarao sa Tačijem i Kurtijem. A mi ćemo to saznati kada Brnabićka potpiše sporazum sa Prištinom za nekoliko meseci. Srbi na Kosovu već znaju sve, jer su konačno shvatili da su ostavljeni na cedilu.

  2. Posle ova dva dana gledanja Skupstine sigurna sam da vise NIKAD necu dati glas ovakvoj opoziciji.

  3. Slike i papire ostalo od Radikala jer jedino tako su mogli da pricaju o drugima mozda u tome bilo 50% istine a 50% namestenoga ali kod naroda to prolazi pa je g. Vucic samo nastavio staru praksu jer to prolazi narocito preko tv sa nacionalnom frekvenciojom, nema konferencije gde nema slika to kako kaze ostavlja najbolji utisak onoga sto se prica kod naroda. Drugo g. Vucic nema jer sve sto radi radi kao jedinka bez kontrole, nikome ne odgovara, sve je i sve nema nikoga iza njega nema podrsku institucija koje su po Ustavu vise od Predsednika drzave ali na zalost to do naroda ne dopire vidi samo sliku iz frizidera. Ziveli

  4. Da li je medju slikama …bata , mali Danilo , Vilin , Koluvija , ovaj sa naplatne rampe I mnogi ostali ?

  5. Kad su pitali Vucica za komentar slike na kojoj je Bedzet Pacoli finansijer siptara na jahti sa Milanom Radojicicem odgovorio je pa sta!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.