CIK: Pravo glasa na izborima 14. februara ima 1.794.862 ljudi s Kosova

Ostavite komentar


  1. Takvim tempom nataliteta,za 30 godina oni ce prestici nas i posle cemo biti nebitni. Shvata li iko sta nam je ciniti? Dovedite se u pamet svi koji se bavite politikom od pozicije do opozicije. Ne glumite silu jer to nismo i nikada necemo biti. Samo je jedan nacin za kakvu takvu sigurnost i razvoj buducih generacija u miru. Ne mlatite praznu slamu nekakvim oruzjem a nalazimo se u crnoj jami,dok na njenom rubu stoji najmocnija sila sveta! Ekonomski i vojni savez sa njima nama je jedini spas,druge solucije nema. Mozete mi kontrirati koliko hocete i nazivati izdajnikom ali nemozete reci da nisam u pravu. Uostalom u ta dva saveza ima i nasih iskrenih prijatelja!

  2. prema broju upisanih u birački spisak proizilazi da na kosovu ima oko 2.500.000 stanovnika nikad nije bilo više od 2000000

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.