Čime se političari bave kada se odmaraju od politike?

LIDIJA VALTNER, novinarka Političke rubrike, otkrila je tajne hobije srpskih političara. Neki od njih rone, neki pecaju, neki idu na hevi metal koncerte, neki love veprove, a jedan se bavi i egzotičnim sportom - banatskim šorama

Ostavite komentar


  1. Sve skot, do skota! Prevaranti i vucibatine osvojili Srbiju. Pogubniji su od stranih zavojevaca.

  2. Ne odmaraju nikoga, nego se odmaraju. Ako već pišete na srpskom, pišite pravilno.

    Skupite u redakciji pare pa kupite pravopis, ako ga nemate. To vam je osnovno sredstvo za rad.

  3. Zašto nečija razonoda, makar bio i političar, izaziva sablazan? Svako ima pravo na slobodno vreme, a ono čime ga ispunjava intimna je, lična stvar. I ja imam hobi od kako sam otišao u penziju, pa svakog dana smišljam jelo za tročlanu porodicu koje neće biti skuplje od dvestotinak dinara i beležim recepte koje ću jednog dana objaviti kao knjižicu u izdanju PUPS-a.

  4. Sve se bojim da ih je sam pobio!!! Za mene su svakako ljudi ciji je hobi ubijanje sljam… tako i ovi… i sve im neki skupi sportovi… sto ne igraju fudbal na male golice… nego looooov… ronjeeenjeee… looov… olos dok narod grca oni se bave hobijima, i jos se slikaju tacno nam trljaju nos, i jesmo ovce… Milose mozda vam bajati da parce divlje svinje da spremite obrok, deluje kao dusevan covek…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.