Crnogorska partija: Položaj Crnogoraca u Srbiji nezavidan i zabrinjavajući

Ostavite komentar


  1. Ako se misli na ove sa Zabljaka njih sve do jednog treba proterati jer su do jednoga lopov do lopova a medj ljidima ih nema dok medj govnima ima tako se broje na Zabljaku….

  2. Na Zabljaku pod dno Durmitora selo Virak skupila se druzina i kazu hajmo se prebrojat i tako jedan medj njima broji jedan, dva …devet…uh majku mu nije dobro druci opet brojat i jed, dva, tri,..deve, jopet nije dobro i na kraju ce jedana da predlozi da se poseru pa da govna izboje i tako bi posrase se svi crnogori i izbrosjase deset a jeda ce da vikne vdju medju ljudima nas nema al medj govnima ima…..Naravoucenije takvi su svi od Zabljaka ….

  3. Ha, ha, potisnuli ih kosovari (svi članovi vladajuće stranke) sa svih rukovodećih funkcija?

  4. Tajo je. Zato sti ste bi “UGNJETENI“ u Srbiji, zato cemo mi vas sve da vratimo vasu lijepu Crnu goru. Casticemi vas kartom u jednom pravcu. I onako ste nam se popeli na vrh glave.

  5. A sto je to zabrinjavajuce,jel to sto padaju kontejneri i brodovi kokaina matice montenegrinske???Bolje bi vam bilo da cutite.

  6. Pa verovatno sto ste ugrozeni puni studenski domovi crnogoraca , i studirate besplatno kao i Srbi !?
    E bas ste ugrozeni !!!

  7. Samo sam naslov pročitala i nasmejala se!!!!. Pa crnogorci još od titovo vreme zauzeli su sve najvažnije funkcije, od ditrektora pa dalje!!. U svim državnim institucijama takođe, samo fotelja ih zanima i da naređuju, a malo da rade!!!.

  8. Ko se boji „prebrojavanja krvnih zrnaca“? Dajmo, javno: gde su u Srbiji i na kojim pozicijama Crnogorci? Od nekoliko DESETINA HILJADA njih (posebno su im omiljene budžetske institucije) u Srbiji, za uzvrat nemate ni jednog jedinog Srbina iz Srbije, da je na bilo kakvoj poziciji (šef voznog parka???) u Crnoj Gori!

  9. Da nece mozda da im Srbija finasira promovisanje milogorstine?

  10. Pa što niste glasali za svoje predstavnike? Sramota….. Svi glasali za sns i sps

  11. Vas 17,5 % u Vrbasu, 6,3 % u Malom Iđošu. Srba 30 % u Crnoj Gori i to posle svih onih koji su se pisali kao Crnogorci da bi dobili posao i prehranili porodice.. Jel vas nije sramota da se uopste javljate

    1. Ovo sam i ja hteo da pitam. Vecina ostalih komentara su nepotrebno uvredljivi. Dragi vojvodjanski Crnogorci, voleo bih da cujem, da li ste se ikad pobunili zbog ocajnog polozaja crnogorskih Srba u CG?

      1. Secam se da me otac ucio: Nemoj nikad da se svetis ili odmazes losem coveku. Dobar covek i kad se sveti i kad odmaze losem, moze samo da mu pomogne. Uvrede su stvarno nepotrebne. Sa svakom uvredom postajes sve losiji covek.

  12. Zasto se pise o problemima Crnogoraca u Srbiji, ako se misli samo na Vrbas; zar nije i Mali Idjos u Srbiji, da li Crnogorci i tu imaju probleme ili ne?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.