Čupić odgovarao na pitanja na Fejsbuku

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu

Ostavite komentar


  1. 1. Koga zastupa “ PREGOVARAČKI TIM“, čiji ste vi član. Da li to SzS, ili neko drugi.
    2. Po sastavu bi se reklo da je reč o „BEOGRADSKOM PREGOVARAČKOM TIMU“. To nije MOJ Tim.
    Šta mislite zašto bi mogao da bude. Ne poznaje Srbiju. Učauren je u Bgd.

  2. 1. Da li će u daljem toku previranja, u kojima učestvujete i Vi, i na njih, čini se, utičete, Srbija STATI. Konkretno da li ce privredne aktivnosti, posebno proizvodnja, biti primorane da poremete procese rada i delovanja na tržištu, a zbog poremećaja u radu mnogih sistema u državi. A zbog degradiranja rejtinga države.

    2. Zar se zaista nije moglo (ili znalo) sve ovo da se odigrava a da se privredna stabilnost države održi?

    3. Ko će sve biti ODGOVORAN ako Srbija STANE?

  3. 1. Nakon 2000 god odigrala se nevčuveno naopaka Beogradizacija Srbije, u svim domenima živora. Upečaljiv primer je (i verovatno jedan od najbolnijih) Sistemski smišljena (čak i javno potvrdjena – „prvo ćemo Bdg da razvijemo pa će on razvijati ostatak Srbije) ekonomska pljačka sve Srbije a u korist Beograda. Šta mislite o ovom fenomenu. Hoće li se oteto ikad na neki način vraćati. Šta mislite?

    2. Šta mislite da li je formiranje “ PREGOVARAČKOG TIMA“, još jedana dopune naopake Beogradizacije. Taj Tim ne može da prestavlja Srbiju.

  4. Gluperdo botovska,
    Srbija vec 7 godina ide unazad zahvaljujuci
    Nazadnoj stranci tvog
    gospodara i ostalim
    poltronima.

  5. Upravo pročitah „Gluperdo botovska…“ i nije ovo jedini put, stim što na moje odgovore niko ne odgovori. Mora da sam „Gluperda botovska“ pa mi i ne treba odgovarati. A ja im kratko kažem: da sam bot ja bih im to potvrdio, a da mi je bitnije kojim se argumentima služim a ne da li sam BOT ili NeBOT.
    I ne javljam se Profesore da Vam se žalim. Ovaj problem je u sklopu retorike koja se koristi u komunikaciji suprostavljenih strana. Reč je o nevidjenoj kakofoniji uvreda, poniženja, omalovažavanja, podmetanja, …itd, itd, onome koji se ne slaže sa tvojim stavom. ANTOLOGIJA svega i svačega se može tu složiti.
    Pa molim za mišljenje o ovome. Kako ćemo to doći do tolerancije i uvažavanja. Nisam primetio da ste se o ovome izjašnjavali, a bilo bi dobro.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.