Ćuta: Ekološki ustanak izlazi na sve izbore

Zeleni aktivista Aleksandar Jovanović potvrdio za naš list da ulaze u izbornu trku

Ostavite komentar


  1. Sada bar znam za koga ću glasati. Samo napred! Biće kriz blato i glib do kolena, ali boriti se moramo.

  2. Cenzus ce biti nedostizan,na zalost !! Al’ „ulaziti“ u politicku (izbornu) kampanju danas,ovde i pod ovakvim „uslovima“,samo sa jednom agendom (ekologija) i sa (prilicno)“mrsavim“ politickim iskustvom,je „politicko samoubistvo“ !! Ajd’ da ja ne budem u pravu !!

  3. E ako ovaj ne smrsi konce Vučiću niko neće. Bože ko se sve bavi politikom?! U zemlji sa jedva 7 miliona stanovnika 150 partija i stranaka. To nigde u svetu nema.

  4. Pa taj Beli Preletačević je bio najveći trik naprednjaka u pretprošlim izborima, povukao sve kapilarne glasove, uzeo svoju lovu i boli ga uvo, ali ne razumem kako takvi ljudi mogu mirno da spavaju i žive sami sa sobom i saznanjem ko su zapravo?!

  5. Ćuta nove predloge i obećanja ima samo pred izbore, što se tiče napretka i promena koje se provode tokom cele godine najbolje se pokazao Savez Zelenih o čemu i govore njihovi rezultati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.