Jovanović Ćuta: Opozicija se dogovorila da Vučić neće više vladati Beogradom

Ostavite komentar


  1. Opozicija – zavadjena, bez ideja.

    Razlicite koalicije u gradu i u republici nisu dobre za gradjane.

  2. Ja sam pre izbora cuo da su Ameri naredili Vucicu da mora predati Beograd. On je realno dobio izbore u Bgd, ali sad na misice namicu Tadicu cenzus ponovljenim prebrojavanjem. Ucenjen je da ce posle 4 godine ili u zatvor ili u mirnu penziju. Pirova pobeda u kojoj mi glasamo, a Ameri odlucuju ko ce pobediti.

  3. Velika podrska za Aleksandra Jovanovica….najbitinije je istrajati u svojim stavovima idemooooo

  4. Tzv. opozicija se raspala drugi dan nakon izbora. Toliki zajednicki ideali, ciljevi, vizije su bile farsa jer su se skupili sa konca i konopca ne bi li eventualno udruzeni dobili protiv Vucica sto nisu jer gradjani Srbije vise ne zele “ tim putem“ i to su pokazali ujedinjenjem. Tzv opozicija se raspala sa sakom jada glasova sto su dobili, zamislite da su dobili izbore u Srbiji rasturili bi nam zemlju za dva dana i vratili nas 25 godina unazad, minimum.

  5. Čovek sa srednjom školom, nezaposlen, želi da nama kroji sudbinu

  6. Ako se već pozivate na Crtu, u njihovom saopštenju od pre dva dana se jasno kaže da uočene nepravilnosti u glasačkom procesu nisu nikako uticale na krajnji ishod izbora. Ako ćete sada, po bilo koju cenu, tražiti banalne razloge za ponavljanje izbora, a sve to uslovljeno očiglednim kalkulacijama da se izbori ponove samo u onim izbornim jedinicama u kojima „Ajmo ljudi“ ima šanse da preskoči cenzus, to će onda predstavljati anarhistički postupak sa namerom da se po bilo koju cenu, i bilo kojim sredstvima dodje na vlast.

  7. Botovi promenili mantru.
    Sad se, ‘ne pitaju oni, već građani.’
    Građani, kad bi se pitali do poslednjeg, vučić ne bi imao više od 20%

  8. Znaci nema veze sta je narod glasao na izborima. Tu je opozicija da se dogovori ko ce VLADATI Beogradom. Vidim sve demokrate u toj opoziciji – sve moj do moga da ne moze biti bolje

  9. Cuta ko si ti da se tebe nesto pita. Ti se ponasas ko kauboj. Ta su vremena prosla.

  10. Nasilnik…ima dokaz.
    Idi kući, ručaj nešto.
    Posle ručka, radi nešto korisno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.