Dačić: Ako Priština pokaže da želi kompromis, sporazum moguć pre kraja godine

Ostavite komentar


  1. Izgleda da je procena ekonomske situacije trgnula politicare. Ukoliko ostanu pristinske takes, a EU ukine pomoc I nove investicije, tesko da cemo uopste imati privredni rast, a pogotovo ne onaj od 3,5% na kojem je zasnovan Budzet. Tako jesada i ovaj zabavljac, poznat po brojnim aferama, poceo da menja kurs, a da bi uhvatio korak sa Predsednikom. Problem je sto vreme ne radi za nas I resenje za KiM se formalizavati u predlog platforme I dati Skupstini i javnosti na razmatranje I odlucivanje.

  2. A sta ovaj covek smatra kompromisom? Ustav da gazi ne sme kako on mislim kompromis a po njemu je da daju deo teritorije kompromis!Nema od toga nista. Kada eu ukine kredite i pritisne njega i vucica da priznaju KiM jer su to i obecali sta ce oni da urade? Da okrive verovatno Djilasa,Jeremica…za njihov debakl u razgovorima od 7 godina!Pa sta ih briga za kredite i donacije kada mi imamo razvijenu ekonomiju lideri u evropi mogu da nam zavide. E nesposobni muljatori. Mislite krivicu da usmerite na gradjane!Bolje odmah podnestite ostavke jer ste nesposobni a suvise putera imate na sebi da bi mogli da vladate dalje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.