Dačić: Albanci već imaju svoju državu, ko još ima dve?

Ostavite komentar


  1. Albanci nakon genocida i aparthejda zasluzuju bar pet drzava bla, bla, bla… Sta ces kada nemam mozga da smislim nesto intelignetno nego vrtim ovo sa genocidom i aparthejdom kao svaba tralalalalaa.

  2. Ako se „Daciceva Srbija“ prikljuci sankcijama upropastice Rusiju jer nece imati ko vise da izvozi iz Srbiije jabuke iz Slovacke. Sto se tice Kosova neka za pocetak Daca-koferce ode u „juznu pokrajinu“ bez pasosa i neka nam posle toga obavezno prenese svoje utiske sa puta.

  3. Evo, Mile Dodik ima dve države i u obe može da glasa, što je svetski fenomen, … a možda nije jedini ??

  4. Bravo Dačiću,imao sam utisak da si više intelegentan,izgleda nisam imao pravo.Pa Dačiću ,kakav je to tvoj naivni odgovor, jednoj Ruskoj novinskoj agenciji ,citiram:“ gde ste vi videli na svetu ,jedan narod i dve države“
    Pa Dačiću mislim da su koreanci su isti narod ,a imaju dve države(na njihovo žalost nisu u dobrim odnosima,ali su dve države,što kod nas Albanaca nemamo takvih nesporazumov).Ima i još takvih primera na svetu,ali neču ih nabrajati ,i ostaviču ču Dačiću da malo više razmišljate ,kad dajete takve naivne izjave.Na kraju žalostno za Srbiju da ima ministara I.P.koji izgleda malo pozna naš planetu.(ili namerno to nije omenjao, uz predpostavku .možda drugi to neče primetiti, da ima još dostih takvih primera u naši planeti.)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.