Dačić: Do kraja godine broj članica UN koje priznaju Kosovo pašće ispod polovine

Ostavite komentar


  1. Ajme … Ivice …pa jos ne znas …nisu te obavestili … prvo : letis iz vlade jer nisi pouzdan partner , plus slabo aplaudiras , sam trazis aplauze sa seba , em sve neke egzoticne zemlje , za koje ni Aca nije cuo , povlace “ svoja “ priznanja KIM -a plus “ kazu pouzdani izvori “ mnogo , mnogo kofercica …a i Aca priprema resenje …znas ono …dijalog …kompromis ..
    Pa jos tvoja ekipa , u Skupstini , sve vise gleda naprednjake sa visine …ne brani i ne hvali vodju , ne aplaudira a to naj vise boli …

  2. Sad mi je puklo pred očima.
    Pa oni mu obećaju da će „povući“ priznanje samo da prestane da peva kad im bane nenajavljen u „prijateljsku“ posetu. I da ih ne maltretira Titovim slikama i mini bistama koje nosi sa sobom kao amajlije dok se smuca po pustinjama i prašumama Afrike, Južne Amerike i Indonezije. Posle oni demantuju ali ih je blam da kažu da su bili pod neviđenim pritiskom („Kaljinke“, „Miljacke“ ili „milje maraka“).
    Daj bože da jednom ne zaluta na tim svojim skitanjima i da ga ne „izede“ neka divljač tamo.
    Ugursuz.

    1. @Adil Bajrami

      Bolje da ne znamo cime vi Albanci ubedjujete, maltretirate i sta pevate onima od kojih ste iskamcili priznanja.

  3. Tu se vidi koliko je korupcija na srbskom vladu,Oni su prvaci i vlade da korupturaju,Dacic koruptura Africke politicara daje miljarde samo da doboja bodove od srbskog naroda.Priznanje za jednu drzavu postoji ali povlacenje priznanje ne postoji,sve ove povlacenje sta Dacic tendira to je samo smrzovani odnosi te drzave prema Republiku Kosova a ne povlacenje nezavisnosti.Drzava moze se samo jedan put priznati od neke druge drzave a posle priznanja ako nemaju dobre odnose moze te odnose samo smrzovati a povlacenje priznanje ne postoji kao juristicki elemenat i nije priznat niti u EP ili UN.Dacic pokloni pare po africi za nesto sto ne postoji

Ostavite komentar


Politika

Savo Manojlović: Nema saradnje sa SNS 8

Savo Manojlović: Nema saradnje sa SNS

Direktor kampanje pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je za televiziju Insajder da ne postoji nikakva moguća saradnja sa Srpskom naprednom strankom, a da je prirodno da se posle izbora razgovara o postizbornoj koaliciji sa opozicijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.