Dačić: EU pojačava pritiske na Srbiju uključivanjem Ohridskog sporazuma u pregovore o članstvu

Ostavite komentar


  1. Covece, molim te, skloni se vise, ako imas malo milosti prema ovom napaćenom narodu. Aman, vise, dokle vise da tebe i tvoje pajtose i drugarice gledamo? Zar nisi dovoljno napunio koferce?

  2. A zasto je prihvacen ohridski sporazum. Pa kad se videlo sta pise u njemu zar nije bilo normalno da se ustane i ode od stola a ne da se prihvti zbog one tacke koja predvidja clanstvo Kosova u svim medjunarodnim organiyacijama i sad nam je problem.

  3. Dačić: EU pojačava pritiske na Srbiju uključivanjem Ohridskog sporazuma u pregovore o članstvu

    Treba samo biti strpljiv i jos malo izdrzati a onda ce „ako je verovati onoj narodnoj da pametniji popusta“ i „pritisak EU oslabiti“ !

  4. Dacicu tvoja partija dobija ministarstca,lepo zivi ,a svi zajedno imate kadar za nmesnu zajednicu.

  5. A vladajuca sekta ocekivala da mozete obecavati sve a ispunjavati polako sta vam se svidja, tj sta ce izgladneli narod da proguta, dok se VI HVALITE EKONOMSKIM USPESIMA PARAMA DOBIJENIH OD EU I U ISTO VREME SE BOGATITE PLJACKANJEM. Mozda bi i imali strpljenje, dok ne rese svoje probleme, da nije drugacija slika u svetu gde se amerima zuri zbog izbora

  6. Ovaj iz milosevicevog vremena prica jednom pa isto, idi zarusiju, srbiji treba Evropa ne primitivna kina ili rusija, ja neznam zasto bi neko glasao za ovok komunjaru, lopov I uvlakac, nista nije uradio za srpsko dete, stetocina I neradnik

Ostavite komentar


Politika

Novi Sad: GIK proglasio još dve izborne liste 10

Novi Sad: GIK proglasio još dve izborne liste

Gradska izborna komisija proglasila je sinoć još dve izborne liste za izbore za odbornike Skupštine grada Novog Sada 2. junaPotvrđene su liste grupa građana "Heroji - Miša Bačulov" i "Ćale ovo je za tebe - Petar Đurić, a prethodno je GIK proglasio 11 izbornih lista za lokalne izbore u Novom Sadu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.