Dačić i Glišić uvereni u pobedu vlasti na predstojećim izborima

Ostavite komentar


  1. Da li ste čuli za slobodne i demokratske izbore!
    Nema deljenja vaučera za bugarski voz.
    Nema keša ,nema privodjenja socijalnih slučajeva,delikvenata,zaposlenih u javnim ustanovama.
    Kako objasniti da iz centra grada glasa 50% glasača a sa okretnice 706 u Batajnici izlaznost maksimalna-Šta je motiv osim novca svih ovih godina?Igrajte pošteno nema veze ko pobedi ali vi to ne umete
    jer kod vas ništa nije pošteno što bi izbori bili.

  2. Uspece da pobede ako Dačić donese listiće u kofercetu a Glisic ih bude brojao.

  3. Још само да Ивица монтира велики видео бим на камион, обилази цео град и виче попут откупљивача сировина, као што је радио задњи пут. Какав је људски потенцијал када преко 20 год. имају неуспешног певача севдалинки за председника који прича о победи. Чијој победи ? Његовој.

  4. Nisam odlucio ko je jadno smesniji Dacic ili Glisic nebitni likovi.Posto je SPS krivicom Dacica na izborima postigao katastrofalan rezultat zbog funkcije koju bi mogao dobiti redovno odlazi kod mirodjija mena Aleksandra Vucica po svoje misljenje.Glisic je nebitan lik koji kada se pojavi na bljak televizijama nikad nesto pametno ne izjavi.Sve u svemu ponavljam nebitni likovi kojima ne bi trebalo posvecivati paznju jer je ne zasluzuju.

  5. on je sam izjavio da nezna nista da radi odbori muse raspadaju a on podrzava opciju sns ko je ovde lud drugo u njegovoj partiji niko vise ne spominje socijalnu pravdu samo borbu za guzove i fotelju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.