Dačić i Glišić uvereni u pobedu vlasti na predstojećim izborima 1foto (BETAPHOTO/MILAN ILIĆ)

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić i funkcioner Srpske napredne stranke Darko Glišić su večeras izrazili uverenje u pobedu vlasti na predtojećim izborima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prethodno kazao da će beogradski izbori biti raspisani za 2. jun a da će  u 87 lokalnih samouprava biti održani u skladu sa zakonom.

Dačić SPS je koalicioni partner SNS-a  je za televizju Pink rekao da je sa predsednikom, prehodno večeras, razmenio mišljenje o datumu izbora.

Kako je kazao, „ima tu više izbora, tu su i izbori u Beogradu i lokalni izbori“.

„Gotovo svi su bili pri stanovištu da izbori budu održani što pre, ali je molba predsednika bila da to bude 2. juna“, rekao je Dačić.

Dodao je da sada očekuje da opozicija kaže da im ni to ne odgovara, te upitao šta će biti izgovor opozicije, ukoliko ne budu zadovoljni rezultatima.

Rekao je da opozicija odluku da izbori budu održani 2. juna može da predstavi kao pobedu, u, kako je naveo, nedostatku pravih pobeda.

Glišić je kazao da su izbori koji su održani 17. decembra bili “ nikada mirniji i nikada regularniji“ i opoziciji je jasno da su pošteno izgubili.

Kako je dodao i opoziciji je jasno da su pošteno izgubili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari