Dačić: Imamo podršku dela Bele kuće

Ostavite komentar


        1. @Rade čobanin

          Definitivno treba da podignes standarde sto se tice duhovitosti, pismenosti i da se ne nabraja dalje.

          1. Nikad se nisam ni hvalio pismenošću svojom . Poradiću na tome . Hvala !!

  1. Najveća podršk iz dela Bele kuće vam stiže iz kafe kuhinje i restorana, a možda i od baštovana i vratara. Smešni čovčuljak.

    1. A vi imate podrsku predsednika, kongresmena i koga sve ne pa opet nista. Za sve ove godine niste uspeli da legalizujete tu „drzavu“ na Kosovu, niste ni blizu da udjete u UN, UNESCO, Savet Evrope, OEBS, Interpol, cak ni vize za EU vam nisu ukinuli. Sta to govori o vama?

  2. Koferce kazi nama za istragu koje se vrsi protiv vas u Centralnoj Africi za korupciju da si platio 350 000 eura Sylvie Baipo Temon za jedan falc papir.

    1. A tek kada krene istraga u vezi para koje liferujete raznim kongresmenima, lobistima, raznim kusnerima, silinzima, kako ste dosli do vecine priznanja… Sve sta imate dobili ste muljanjem i imate obraza da galamite?

  3. …ovoga ne vole ni da vide a kamoli… njegovu demagošku retoriku slušam već 20-30 g. jedino je za podršku SAD -a pogodio 99 – te!

  4. Mi cemo punu Trampovu podrsku imati tek kad s vlasti, u Predsednistvu, smenimo klintonovog klijenta, u vladi blerovog premijera i ministra finansija, u tvom kabinetu Odalovica, koji je preko tzv. guvrnera Jorgovanke i njenog sofera Zokija veza sa.svim tim ljudima koji Srbiji ne misle dobro i sve sto rade rade na nasu stetu, a svoju korist.
    U ostalom sta znaci Vuciceva izjava Glasu Ametike-potpisao bih pravnoobavezujuci sporazum, ali ne moze Srbija nista da ne dobije. Kako tumaciti ovo sem:
    -Koliko sam ja dobar of toga. Ili mozda potpisacu ali me dozivotno ostavite na vlasti.

  5. Imas fore do Novembra sledece godine Vucicu. Onda se klintonijanci vracaju u Belu kucu, pa gledaj da do tada prodas sa Vucicem sta mozes, jer vas posle tog ‘kompromisnog resenja’ i siptarske samlice u UN cekaju teska vremena, … u politickom izbeglistvu, negde na Zapadu!

  6. Dačiću dok dok god Ti i tvoj šef Vučić ,imate okrenutu glavu prema vašoj „bratsku“Rusiju ,zaboravite Belu Kuču,ne zaradi Albanaca,zaradi međusobnog rivalstva .A koferče opet prodaje maglu ljudima u Srbiji,naravno da ostane na Vlast još dvadeset godina,samo vjerujete o njegovim bajkama,kako pola „zvaničnika“ Bele Kuče vjeruje Dačiću,kakva iluzija.

    1. @Albin Gashi

      Rece pripadnik naroda koji veruje da su „potomci Ilira“, da su Kosovo „oslobodili“, da na Kosovu postoji „nezavisna i suverena drzava“ i da ne nabrajamo dalje.

  7. Provalio si zabludelog zorančeta, mrzorodnu vedetu botovsku! Siroma stidi se i svog tastaturnog imena koliko je zagađivao javnu reč na danasovom komentatorluku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.