Dačić: Izvini Plenkoviću, ne znam da pevam „Lili Marlen“

Ostavite komentar


  1. A jel’ može „Od Topole pa do Ravne gore“ ili možda ona sa svadbi „Oj Pazaru novi Vukovaru …“ ili ona našeg uvaženog pesnika Gojka Đoga „Oj Fatima đe su ti dimije …“?

  2. Neka neko, molim vas, obavesti Dačića da se način komunikacije u spoljnoj politici razlikuje od načina komunikacije u parovima, farmi i sl.

  3. Dacic se ponasa kao nevinasce, a deo je politike koja je rezultirala agresijom, genocidom, koncentracionim logorima i zlocinima nezapamcenim u novijoj istoriji covjecanstva.

  4. Dakle,Lili Marlen ne znam,ali Osman_Agu razvaljujem!Još kad se muftija otvori za bakšiš…..ih!

  5. Vala naučićeš kao Toma Zdravković u ‘Balkan ekspresu 1.’

  6. Palma se razume u Betovena,a Dačić u lili Marlen!-I kod interneta se nije informisao!-Svet mu se smeje!-Zemljo,ko te vodi!!!

  7. Pevao bi ti i LILI samo da je koferce tu.Kreirate probleme da ostanete na vlasti.kao te nije sramota.Dje Misa Banana?O cemu ste pricali?

  8. Lili Marlen je antiratna vojnicka pjesma. Izvode je npr. Nana Muskuri, Marlen Ditrih, Nina Hagen…Dali se trebamo bojati s ovakvin ministrom? Strava!!

  9. Zalosno je da spoljnja politika koju vodi Ivica Dacic i njemu slicni iz koalicije se ne razlikuje od spoljnje politike devedesetih.Narodna izreka ne bez razloga kaze “Vuk dlaku menja a cud nikada“ pa bi to moglo da se odnosi ne samo na navedenog gospodina nego i na one koji su promenili ime partije kojoj pripadaju a zapravo razmisljaju i ponasaju se isto kao ranije u prethodnoj , na stetu drzave Srbije i njenog naroda..Ministar inostranih poslova nije pohadjao dovoljan broj casova diplomatije sto pokazuje svojim zapaljivim i neodmerenim izjavama ali mi je jasno da gospodin posle razlicitih funkcija koje je obavljao nije mogao neadekvatno obrazovan i temeljito pripreman preko noci postati sposoban i za funkciju ministra inostranih poslova.Javna je tajna da mu zlatna ribica nije ispunila prvu zelju da bude Premijer pa je njegova druga zelja bila funkcija ministra inostranih poslova U redu je zeleti ali je bitnije umeti kada je tako vazna funkcija za Srbiju u pitanju .Neodmerenim izjavama cesto samo za unutrasnju upotrebu Ivica Dacic pokusava da podigne svoj i rejting svoje stranke koji su drasticno opali sto su pokazali izbori u glavnom gradu.Gospodin bi trebao da podnese ostavku i ustupi funkciju nekom sposobnijem koji ce spoljnju politiku Srbije podici na visi nivo i koji shvata da je ponekad u diplomatiji potrebno koristiti narodne izreke “Ispeci pa reci,Tri put meri pa jednom seci i Cutanje je zlato“ja bih dodao kad nemas nesto pametno da izjavis ,sto gospodin Dacic na zalost retko cini.

  10. Izvini Dačiću, ali „Lili Marlen“ imala je svjetsku praizvedbu baš u Beogradu, 18.4.1941. na Radio Beogradu, za vrijeme Nedićeve marionetske države. Ipak ste vi u prednosti kada je u pitanju „Lili Marlen“, jer ipak je ona pošla u „turneju“ po cijelom svijetu baš iz Beograda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.