Poruka Dačića socijalistima: Jedini kandidat koga ćemo podržati je Vučić 1Foto: Socijalistička partija Srbije

Ivica Dačić, predsednik SPS, ističe da je odavno dogovoren nastavak saradnje Srpske napredne stranke i socijalista, kao i to da je Aleksandar Vučić sigurno jedini predsednički kandidat koji će biti podržan od strane SPS-a.

„Ove godine obeležavamo deset godina kako sarađujemo, mi smo ponosni na zajedničke rezultate koje smo ostvarili u interesu Srbije“ rekao je Dačić danas u Novom Sadu.

On je sa socijalistima Vojvodine održao sastanak povodom predstojećeg referenduma i izbora koji nas očekuju na proleće ove godine, prenosi se u saopštenju za medije.

Na sastanku rukovodstva gradskih i opštinskih odbora iz Severnobackog, Zapadnobačkog, Južnobačkog i Sremskog okruga, postavljeni su naredni koraci u cilju postizanja što boljih rezultata na izborima.

Sastanku su prisustvovali i predsednik Pokrajinskog odbora Vojvodine Dušan Bajatović, potpredsednica IO Aleksandra Đanković, direktor SPS Đorđe Čabarkapa, član predsedništva Snežana Paunović i sekretar Omladine SPS Boris Novaković, piše u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari