Dačić: Najmanje pet zemalja će povući priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Dacicu samo da znas takse 100 po 100 bice jos .ti igraj ko heroj alli neces uspeti jer moras da se suocavas sa Thaqiem i Ramushom.

    1. Tači i Haradinaj treba prvo da se suoče sa porodicama Albanaca čiju su decu ubijali i dan danas ubijaju.Pa više su vam oni pobili civila nego Srbi,i vi to znate,ali ne smete ni da pisnete,a kad bi došlo do rata,polovina vas bi gledalo kako da im se osvete.

      1. Kako god, sve što si rekao stoji….ali to ne menja činjenicu da ne postoji Albanac koji bi želeo živeti u Srbiji! Takvih nije bilo ni pre 100, ni pre 20 godina..
        Nema ih danas i neće ih pogotovu biti ubuduće.

        1. @Nikša

          A ko tera Albance da zive u Srbiji? Tamo im je poluprazna, maticna Albanija pa neka uzivaju I svima lepo.

      1. Naročito komentare. Luđi su od izjave ovog sa slike. Kome je bre bitno i koga briga za povlačenje priznanja koje ova spodoba kupuje?? Kad im amer kaže iššš…svi će ponovo priznati i ono što nikad ne bi priznali.

        1. Stvarno? Ako je taj „amer“ tako jak i svemoguc kako to da nije uspeo za sve ove godine da utera tu albansku paradrzavu u UN, u UNESCO, u INTERPOL, Savet Evrope, OEBS ili da natera Spaniju, Slovacku, Grcku, Rusiju, Indiju, Izrael da je priznaju. zar nije dovoljno da samo kaze „isss“?

  2. Dačiću džabe ti je i da svi povuku priznanje kad će ga priznati Vučić jer je to obećao odavno Merkelovoj i Trampu, ubedi njega da povuče to što je obećao..

    1. Drećom „vi patrijote“ imate Vučića, jer svi ste vi nevini samo je Vučić kriv za politiku preama Kosovo i Metohiji od 1944-do danas

      Pevali ste Brozu i Miloševiću a sad vam je Vučić kriv što ste „u svaku bitku ulazili i pobeđivali“ a onda kapitulirali i predali Kosovo i Metohiju

      U Srbiji su najhrabrii omatoreli Brozovi pioniri, sa svima bi ratovali, jer znaju da niko njih neće zvati pa neće morati da dezertiraju i da beže kao devedesetih

  3. Ovo je ministar spoljnih poslova…a haha, ahahahahahhahah, slager pevac, pajac I nacionalna sramota…Pijacni mozak …I duvac u suplju tikvu..Pa sta ako povuku priznanje..I sta onda..bices srecniji…Cega je to dokaz..? Kao bela lala ces I ti priznati nezavisnost kao I onaj pajac tvoj nalogodavac, pateticni demagog….Naravno za odgovarajuci honorar..Ne ide li to tako kod vas politicara..?

    1. @Dr Toxic

      Dacic i Vucic ce da potpisu uz odgovarajuci honorar a koji je tvoj odgovarajuci honorar za kuckanje komentara? Burek?

  4. Uredu, sve zemlje povuku priznanje i Kosovo i Metohiju vraćamo u i punu političku ingerenciju Srbije. Prvi izbori na kojimanormalno učestvuju i Albanci koji žive u Srbiji. Osvajaju više od trećine poslaničkih mandata. Srpsko političko jedinstvo nije u stanju da formira vladu bez saradnje sa Albancima. Koje ministarstvo bi pripalo Albancima? Ministarstvo odbrane, unutrašnjih poslova, spoljnih poslova, ekonomije ili možda finansija. Oni se sigurno nebi zadovoljili nekim ministrom bez portfelja ili za verska pitanja. Mislioci razmišljate li o takvim stvarima. Ili možda mislite da bi povlačenjem priznanja samostalnosti Kosova svi Albanci napustili Kosovo i Metohiju. I samo da podsetim kao posledica Velikog rata i raspada Austrougarske Srbija je prisvojila Vojvodinu u kojoj je tada živelo oko 35% srba, to je bilo u redu. Raspala se SFRJ i kao posledica tog raspada je težnja 70% albanskog življa na Kosovu i Metohiji da se izdvoji, odvoji od Srbije koju nikad nisu smatrali svojom prirodnomdržavom. Rzmislite malo i shvatite da svi ljudi na svetu imaju jednaka prava sviđalo se to vama ili ne.

    1. Da mi je evro svaki put kada sam procitao ovaj spin… Dokle vise? Kada bi Albanci isli ujedinjeni na izbore isli bi i Srbi i glasali bi za jednu partiju te bi albanskoj nacionalnoj manjini pripalo taman onoliko koliko ih ima procentualno. Ni premijer, ni predsednik ni vazniji ministar ne bi bio njihov. Vojvodina je uvek bila vecinski srpska, uvek je Srba bilo vise nego Madjara ili Nemaca. Tako da ta paralela sa Kosovom gde su Srbi bili vecina, gde imaju veoma znacajnu kulturnu bastinu i koju su Albanci naselili samo zbog otomanske okupacije i koja cak i danas nosi srpski naziv, je jednostavno glupa. Albanci imaju svoju maticnu drzavu Albaniju te ako im se ne svidja da zive pod upravom Srbije slobodno mogu da se presele. To sto Albanci imaju „teznje“ i sto su vecina na nekom delu neke drzave ne znaci ama bas nista. Srbi su vecina na delu BiH pa zasto i oni ne bi mogli da se otcepljuju? Srbi predstavljaju 35% stanovnistva Crne Gore, zasto ne bi oni mogli da se otcepe? Sta je sa Srbima u Hrvatskoj ili sta je sa Srbima na istom tom Kosovu koji ne zele da im Taci bude predsednik niti da zive pod albanskim zakonima? Zar Srbi nemaju jednaka prava kao Albanci sa Kosova? Imaju, svidjalo se to tebi ili ne.

  5. Odlično . Ma supert. Nemam reči. Ostaje ti samo Angela Merkel, Donald Tramp i Britanska kraljica. Bože mili kakav demagog. Šta plaćaju poreski obaveznici.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.