Dačić: Ne poznaju Srbe i inat

Ostavite komentar


  1. A sta ce nas vajni ministar ako oni sto u jednoj ruci drze lizalicu, u drugoj imaju veliku motku. Takvi kao on samo motku razumeju. I sta smo mi bogu skrivili da imamo takvog ministra.

  2. Ovo je izvanredan spoljnopoliticki princip – INAT. Svi udzbenici medjunarodnih odnosa vec proucavaju. Pa i Diplomatska akademija MSP treba da se zove „Slobodan Milosevic INAT“

  3. Standardni SPS slogani – „Srbija se saginjati nece“. „Ako treba jescemo korijenje“. „Sto jes’ jes’ najbolji je SPS“. Vidim dobro se svi hranite, oblacite, vozite, skolujete decu, lecite… iz inata.

  4. Ministre, „inat“, kao termin, ne postoji u spoljnoj politici ! Diplomatija je jedan prefinjeni zanat, koji se izucava u ustanovi, koju vodite. Prvo pripravnicki staz od dve godine i polaganje diplomatskog ispita iz 12 predmeta, a potom sledi dipl. karijera u DKP (diplomatsko-konzularna predstavnistva u inostranstvu), sa sledecim karijernim zvanjima; treci sekretar, drugi sek. prvi sek., savetnik, ministar savetnik pa ambasador.
    Obzirom da ste sve to preskocili, nije ni cudo, sto ste u diplomatiju, uveli novi termin „INAT“, sto u prevodu znaci „kurcenje“ !!! Zbog naseg poznatog inata, odnosno, kurcenja, stigosmo kao zemlja, na zacelje kulturnog i ekonomskog-politickog razvoja u Evropi.

  5. Postovani komentatori: Birali ste Dacica, Vucica, Nikolica, Vulina itd. Oni su ono sto su uvek bili, ni vise ni manje. Obecavali su vam i poverovali ste i izabrali ih. Zasto ih sada kritikujete, aniti vi korist od toga, a oni jos manje neku stetu. I na pijaci svako hvali svoje, ali ipak birate, obidjete pijacu, pogledate, pa kupite. Zivot je to isto, samo sto je vasa odgovornost (i moja) mnogo veca, ne biramo kruske i jabuke, vec buducnost svoju i svoje dece.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.