Dačić: Ne sastajem se s Kovačem

Ostavite komentar


  1. Steta. Samo sa Kovacem moze da se sporazume na srpskom. Ostalima moze samo da klima glavom.

  2. Ministar vanjskih poslova RH Miro Kovač se pokazao kao bolji poznavalac regionalnih prilika pa i srpske politike od Nikolića,Vučića,Dačića,Vulina,Stefanovića… A lepo je savetovao pomenute da se okrenu svom putu ka EU a ne da stalno gledaju preko plota i gube vreme u jalovim,neproduktivnim,prepirkama sa susedima.Dačić i ne treba da se sastane sa Kovačem,Ivica ionako nema ništa smisleno da mu kaže.A ne verujem da Miro ima običaj da komunicira sa nekim ko je izuzetno često u javnosti u stanju teškog mamurluka.

  3. Ne zalazim u spoljnu politiku, ali sa ovim, mislim na Dačića, ne bih se ni ja sastao, osim ako zakažemo tuču

  4. Kad Sa Obe strane progovore ovakve,,patriJote,, u Ime zemalja koje ,,srećom,,predstavljaju Morala Bi da se takvima napravi i neka ARENA, PA DA SE MEĐUSOBNO UTAMANE,da bi se rešili NAUVEK,,spasilaca,, ove vrste BAR u ime novih Generacija.

  5. Drug Dacic, Milosevicev diplomac, je sprdacina srbijanske diplomacije, koju gradjani Srbije ne zasluzuju!

Ostavite komentar


Politika

Šta je budući premijer rekao u ekpozeu o braku i seksualnoj orijentaciji? 8

Šta je budući premijer rekao u ekpozeu o braku i seksualnoj orijentaciji?

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas, čitajući svoj ekspoze, da je brak zakonom uređena zajednica života muškarca i žene, ali da to ne znači da će bilo koja manjina, pa tako i seksualna, biti ugrožena na bilo koji način.On je u ekspozeu, koji je pročitao pred poslanicima Skupštine Srbije naveo da se definicija braka nalazi u srpskim propisima i da će se on i Vlada na čijem je čelu toga pridržavati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.