Dačić: Neke opozicione stranke koriste referendum o Ustavu da nam nanesu političku štetu

Ostavite komentar


  1. Poenta je da vam se i načini politička šteta .Štetu svake vrste činite 30god ovom narodu i državi. Da je pravde ti bi odavno bio u zatvoru.

  2. Krajnje je vreme da shvatite da se svet ne vrti oko vas, a tek ne oko opozicionih stranaka. Postoji nešto što se zove GRAĐANI i morate biti spremni da se suočite sa tim. Bojim se da će biti prilično bolno.

  3. Da li sam dobro razumela? SAMO VI imate pravo da se bavite politikom i nanosite stetu svojim konkurentima! A nista o tome da Skupstina koja za 5 minuta donese 15 zakona bez reci i aklamacijom nema, ako nista drugo, a ono moralno pravo da menja Ustav. I to DVA meseca pre izbora.

  4. g. Dacicu mislim da je obrnuto, ovaj sastav vlasti je naneo najvecu mogucu stetu narodu i Republici Srbiji, tako da sto vi pricate to je sitnica, nadam se da ce se 3-eg naci najbolje resenje za sve vas. Ziveli

  5. SPS je politička šteta sama po sebi kao i njeni koalicioni partneri.Zreli za ukidanje i lustraciju.

  6. Štetočini iz devedesetih do današnjeg dana teško je sračunati sva zla načinjena narodu ali pred zoru se mrzne,,Evo zore,evo zore Bogu da se pomolim,,

  7. Dobro jutro Kolumbo.
    Pa vi celu deceniju koristite avaki trenutak da naneste svakojaku štetu opoziciji.

  8. Koji je ovaj moralna nakaza. 30 gofdina sve unisteno upropastili drzavu uveli kriminalce ubojice da upravljaju narodom i hoce jos. On izjavio. Moralno smece smrad u Srbiji do neba.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.