Dačić: Nema mnogo tuge u Briselu i Vašingtonu što je sastanak u Parizu odložen

Ostavite komentar


  1. Opet ovaj agent Kremlja hoce da nas podvuce pod NATO bombe. Videli smo kako se svako oslanjanje Srbije na Rusiju zavrsava: kao i 1915 – potpunim slomom Srbije. Isto takav rezultat daje nekakvo balansiranje ko I 90tih godina gde se kola slome na nama i otvori se bojno polje na nasim teritorijama I narodima. Ulazak u NATO je jedini garant da ce Srbija preziveti bez komadanja i unistenja.

  2. KADA ĆE VUČIĆ NA SUD?
    (Ukinite takse i Kosovo je vaše!)
    Pre više od tri godine „Koreni“ su objavili taj tajni Briselski sporazum koji je potpisao Aleksandar Vučić. To je sporazum, koji se i danas krije od srpskog naroda. Zašto!? Zato što ga niko normalan nebi potpisao. Na kraju je nagovešteno da će Vučić priznati Kosovo kao nezavisnu državu i to zajedno sa Srbima. I to se sve deśava. Predaju Kosova Vučić je izvršio dana: 30. juna 2015. godine u 22h i 54 minuta. To je ona noć kad’ se valjao po podu u Briselu, ili ono jutro kad su Albanci u znak slavlja posekli borovu šumu (sa njihove strane) sve do Pančićevog vrha na Kopaoniku. Ali šta tu danas nije u redu!? NIJE U REDU ŠTO NIKO NE KRIVI VUČIĆA ZATO ŠTO JE PREDAO KOSOVO ALBANCIMA I STVORIO KOSOVSKI PROBLEM!!!
    Kažu teško stanje! Da, to je tačno. Ali to teško stanje je stvorio lično Vučić sa njegovim pomagačima. Znači te krivce čekaju suđenja, jer su stvorili velika zla srpskom narodu. Oni su Izvršili i izdaju i pljačku Srbije, i to mora najstrožije da se kazni. Sve ostalo je demagogija, lagarija i dalja obmana naroda. Pored svega Vučić je stvorio stanje anarhije i zabranio slobodu izjašnjavanja u Srbiji. Kritika i istina nisu dostupne javnosti… Dalje.
    Mi pamtimo onu njegovu krilaticu u K.Mitrovici kad’ se obratio Srbima: „Mi će mo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju“. Samo to je dovoljno da sud donese presudu za Vučićevo doživotno robijanje!!! A šta ćemo sa kršenjem Ustava Srbije? To je ključ izdaje koji niko ne pominje! Nedostaju istina i detalji o ovim događajima!?
    Vučić će brzo poreći i zaboravi i te njegove floskule „razgraničenja“ i „kompromis“ sa Kosovom. To jedino znači, javno priznanje kosovske granice na teritoriji Srbije. Takođe i njegov „kompromis“ traži granicu između Albanaca i Srba u samoj Srbiji. I jedno i drugo je štetno za Srbe. A takse!? Pitam! Zašto Vučić ne uvede takse Albancima na 10 godina, ili trajno? Zašto ih štedi? Pa da čuje koja će pesma da se peva. Ili zašto Vučić ne dovede Ruse u Srbiju i da prekine te izdajničke razgovore o statusu Kosova. Za Srbe su mnogo bolji Rusi nego arapi, Evropa i Albanci. A Albanci dok ih vide pobeće će preko Prokletija. Ako treba Kosovo da se izgubi, onda ga Vučiću pokloni Rusima na 30 godina. Tako ćeš ga istaviti opet srpskoj deci. Da, da…
    Svi srpski problemi bili su za Vučića samo velika inspiracija i šlagort za uništenje i Srba i Srpske države. Taj izdajnički zadatak Vučić je oberučke prihvatio i u celosti ispunio. Pandam tome, on nije rešio nijedan srpski problem, ali ih je stvorio dosta. Još ako se svemu ovome dodaju Vičićeve stalne pretnje, stalne laži i obmane naroda, proizilazi samo jedno, Vučiću čuvaj se i suda i naroda … Toliko…

    P.Sajdžo Bogutovac.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.