Dačić: Nema nikakvog utapanja SPS u SNS

Ostavite komentar


  1. Vreme je za potapanje i SPS i SNS,kao i svih izdajnickih i politikantskih tvorevina u Srbiji.

  2. Svi koji pametno razmisljaju ocekivali su da Ivica Dacic podnese ostavku na celu SPS-a ciji je rejting drasticno opao bas njegovom sebicnoscu.Navedenom je kako se pokazalo uvek bila bitna funkcija za njega i par njegovih bliskih prijatelja a stranka je uvek bila u drugom planu.Ivica Dacic je sve sto je imao da kaze na politickoj sceni Srbije kazao i istrosen je lik pa SPS-u treba pod hitno novo sposobnije lice na celu koje bi pokusalo da bar malo povrati rejting navedene stranke.Na ivici Dacicu je da pod hitno napravi pravi potez i podnese ostavku.

  3. Zato Rusiju i ZLI Putina treba izbegavati u svakom smislu. Ako razmislite dobro pa ova Rusija nikad Srbiju nije pomogla niti ikad nešto poklonila niti ikad investirala. Samo nas iskorristila i to još uvek nam radi.

  4. Što pre nestane ta neokomunistička tvorevina sa političke scene,to bolje.Nije to ni partija,već interesna grupa Dačića,Bajatovića i kumova.

  5. Da postoji imalo pravde celo vaše predsedništvo moralo bi biti premeštano na dugotrajno zasednje u Zabeli.

  6. Nema utapanja – znači sledi gašenje?
    Ko što reče koferče, narod dobro zna vaše rezultate.

  7. Od Rusije nemaju vajde ni njeni stanovnici pa bi bilo cudno da imaju stanovnici Srbije.Mi mladi ne mrzimo Rusiju ali sanjamo da odemo u neku uredjenu pravnu drzavu EU da zivimo i radimo.Nema vajde od ljubavi prema Rusiji ni Dacic ni SPS.Uzdaj se u se i u svoje kljuse je pametna preporuka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.