Dačić: Nepotrebni parlamentarni izbori

Ostavite komentar


  1. E ovu smo vest cekali…s obzirom da si stranku bezuslovno predao AV imao bi velikih 3,7% na tim izborima…Klasicno gasenje…

  2. Dačić je sigurno spasio SPS od gašenja nakon petooktobarskih promena. Međutim, posle predaje straneke AV, a posebno njegovo poltronsko ponašanje samo da bi ostao u vlasti, su već u velikoj meri ruinirali SPS, koji je na ivici cenzusa.

  3. AKO SE SASTAV našeg Parlamenta naziva,,srBskim,,mišljenjem, onda je Koferče u velikoj zabludi,,srećom,, po one koji još nisu naselni na njegov,, Slobole ovski,,PatriJotizam,sPalmom,ĐukomMajom, Ristićevićem, ,,,dr ,,Martinovićem,Babićem,Dekarićima, , ,mlađanom,,Krki, Masi novih kerbera ,,gurua, Im, i svim trbuhozborcima ,, kadovika,,Im.pa i ostalim,,brižnicima za,,,,sigurnu budućnost,, Srbije.,I,,SVI,,VASRSLI,, IZ ISTIH,,NESREĆNO SKLOPLJENIH OKOLNOSTI,,. . ,,SLUČAJNO,,..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.