Dačić: Nikada nije prihvaćeno da nezavisnot Kosova bude tema

Ostavite komentar


  1. Ili se Milosevicev djavolji segrt i kameleon Dacic pravi lud ili misli da su svi gradjani Srbije ovce koje nista ne razumeju. Milosevic je u Kumanovu /jula meseca 1999 g/. potpisao papir o kapitulaciji i povlacenju Srbije i indirektno je priznao Kosovo kao samostalnu drzavu. Kraj price sa Kosovom i Dacicevim rodnim selom Zrze pored Prizrena koje je i dalje juzna pokrajina Srbije /po Kotunicinom "ustavu srbije" koji neki nazivaju teledonskim imenikom i spiskom
    zelja. Za pocetak neka Dacic i voljeni mu president Srbije Nikolic zajedno sa
    njihovim ljubimcem i "direktorom kancelarije u Zubinom potoku" M.Djuricem pokusaju da bez pasosa udju u juznu pokrajinu Srbije ….i neka nam obavezno prenesu utiske sa puta.
    Bicemo im zahvalni iz sirokih fotelja na njihovom patriotizmu.
    .

  2. Najbolje bi bilo da se "korisni kreteni" u Srbiji skupe i priznaju Kosovo kako americki bog nalaze!!

  3. Ruski ministar spoljnih dela na privremenom radu u Srbiji. Nadam se ne zadugo…

  4. Korisni kreteni bi, Mega-Deki, bili pravo osveženje posle svih ovih beskorisnih kretena! Ako kojim slučajem skorije dođe do "kretenskog prevrata", pa ovi beskorisni krenu u egzodus put "matuške", priključite se izbegličkoj koloni, molim Vas!

  5. Postovani Free Milivoje u "““korisne kretene"““ ne ubrajam Vas posto ste valjda do sada nasli nekakav sitni interes u promociji ““““vase““““ stvari.A sto se tice ““““kretenske revolucije““““ ne sekirajte se jer evo vec pet generacija i ““““mom““““ Beogradu odolevamo raznim pa cemo i sada.Voleo bih da se vratite i stanete na celo ““““kretenske revolucije““““.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.