Dačić o hapšenju Đurića: Pablo Eskobar bi imao bolji tretman

Ostavite komentar


  1. Droga je jedna od najznačajnijih poslova na KiM. Pablo Eskobar bi tamo razradio posao i ne bi sigurno bio hapšen. Sirotinja u Kolumbiji još uvek pabla Eskobara smatra za velikog čoveka jer im je mnogo pomagao.

    1. Ako ste mislili na Dacica-onda ste u pravu. Ratni plen Dacicevog SPS u Bosni „republika srpsko/sumska“ sluzi mu za ponos i dokaz
      „patriotizma“. To sto kosovari ne zele da im se prica iz BiH ponovi i da preko Daciceve budalastine, zvane ZSO blokira rad centralnih organa u Pristini, je druga stvar.

  2. Zašto niko od zapadnih političara nije osudio k r i m i n a l n o ponašanje kosovske policije prema građanima koji su se nalazili u sali gde se održavao sastanak sa Đurićem!? Mislim da nas i Albance tretiraju kao v a r v a r s k e narode i da je sasvim prirodno da se necivilizovano ponašemo u međusobnim sukobima. Uostalom često dajemo povod da tako misle o nama! Njima je , izgleda, u interesu da tako i dalje ostane. Dobro bi bilo kada bi p a m e t n i ljudi sa naše i albannske strane , za početak, počeli da rade na izgradnji normalnih ( civilizovanih ) međusobnih odnosa.

  3. Nasilje u politici na Balkanu se odavno ne isplati. To po svemu sudeći još ne zna Priština. Vreme je za popravni ispit!

  4. Još jedna izjava koja pokazuje koliko je Dačić površan i ograničen. Eskobar je švercovao drogu i uništavao stotine hiljada ljudi. Đurić se švercovao preko granice noseći sa sobom lošu i otrovnu ideologiju kojom ubija milione nedužnih ljudi. U tome je razlika…

  5. Dacic je covek koji je sprovodio politiku Milosevica, coveka koji stoji iza genocida u Srebrenici, pokolja u Bihacu, bombardovanja Sarajeva i osnivanja preko pet stotima logora. SAD SE TAJ ISTI COVEK ZALI NA TRETMAN U ZATVORU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.