Dačić o izjavi Izetbegovića: Ne znam kakav je koji narod, bolje nemamo

Ostavite komentar


  1. Ja ne vidim da je Bakir uvredio srpski narod, vec je samo prozvao Dodik ove glasace, ostalo je trolovanje. Jedino ako Dodik misli da su svi Srbi za njega. A pre 2.dana je itekako uvredio Bosnjake(nije prvi put) kada je za Srpkinju iz CIK, koja nije glasala kako on hoce, rekao da je udata za Bosnjaka i da je ona „Srpska fukara“. Dodik je licemer, faktor nestabilnosti, okrece se jako vetar duva, bez ideologije, samo sa zeljom za vlascu i novcem.

    1. @Meho Ritalo

      Vidis, u tome je problem, sto ti ne vidis da je Izetbegovic uvredio Srbe iako je citav narod nazvao losim jer glasa za Dodika. Nije on govorio o glasacima Dodika nego je vrlo jasno rekao: „Kazu da nema losih naroda nego losih rukovodsva. Nisam siguran u to“ Da li bi se ti uvredio da ti kazu da su Bosnjaci los narod zato sto godinama i decenijama glasaju za nekakve izetbegovice? Sta, Izetbegovic nije licemer, on ima nekakvu ideologiju, ne zanimaju ga vlast i novac? Za tebe je sasvim u redu da sovinisti iz tvog naroda generalizuju i daju kvalifikacije za citav narod? Kada to resite kod sebe, ti i razni izetbegovici, mozda nesto i bude od BiH.

    2. Evo, Meho, da ti odgovorim. Zna se ko je narod, nisu narod glasači ovog ili onog, narod su Srbi, Hrvati i ostali, pa kad Izetbegović kaže da „nije siguran da nema loših naroda, već samo loših rukovodstava“ – on implicira da su Srbi loš narod. Mene njegova izjava i ne čudi, to je na liniji onoga što stalno slušamo od muslimanskih političara i šatro NVO organizacija (R Srpska genocidna tvorevina i slično). Da se ne lažemo. Izetbegović i SDA su deo problema na Balkanu, ne deo rešenja, oni ne žele da prihvate Srbe kao ravnopravan narod ni postojanje R Srpske. Ovakav stav vodi u nove sukobe.

    3. Interesantno je da vama autosovinistima nikada niko ne vredja Srpski narod, dok su vam idijoti poput Bakira pacifisti i humanitarci. Jadno i bedno nema sta. I ako mislim da Bakir i Dodik rade zajedno na tome da budu jos bogatiji, a gradjani BiH jos siromasniji, to vam ne daje za pravo da prici date sovinisticki ton. Jadni ste bre kada vas pogledam, za vas Srbin nikada nije dovoljno kriv i dovoljno crn. Pljuc.

    4. Auuu ljudi????Ocel opet biti rata???
      Pa jel nije dosta mrznje????
      Ponasajte se kao pravi Muslimani i pravi Hriscani….

  2. Komunista Dacic, najgori od najgorih, uvlakac, bezkicmenjak prodace sve za stolicu, nepismen pravi izraz Srbije, primitivci na vlast.

  3. vas dugogodisnji koalicioni partner, Rasim Ljajic je jedan od osnivaca, aktivista i funkcionera SDA Alije Izetbegovica. Pa je oko 20 godina kasnije napravio svoju „stranku“, koja i dalje na vlasti

  4. Bakir Izetbegović godinama već pravi razdor izmedju Bošnjaka i Srba, kako bi bio na vlasti. Nažalost, Bosnjaci glasaju za njega , kao što su i za njegovog oca , koji je takođe jahao na talasu nacionalizma, zarad svojih ličnih interesa.
    Sa takvima Bih nema budućnost. Potrebno je naći nove poštene ljude , građanske orijentacije , kako bi se Bih konačno okrenula budućnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.