Dačić: Odluke o otvorenim granicama za državljane Srbije menjaju se iz dana u dan

Ostavite komentar


  1. Covece, idi u penziju, molim te i mirno sacekaj sudjenje! Dosta ste zla naneli ovom napacenom narodu! Tandem „Ivica i Marica“ (Slavica Dj.D.) trideset godina je na vlasti! Dosta vise idi sa tvojim Bananom u banju dok te ne stigne ruka pravde! Odmori nas malo!

    1. Da bi tvoji zahtevi bili prihvaceni moraces da imas bar 10% istomisljenika ukljucujici i tebe.

  2. Dao je izjavu tada i o protestima u Srbiji…prenesite je…Komentar na tu izjavu. 30 g samoubilačke ratne politike (kao da je Srbija Kina,SAD, Rusija)…ama čoveče uništili ste zemlju načisto iznutra, više nego turci i nacisti zajedno. Ta vaša izjava pokazuje da vi imate kao i Sloba i Mira empatiju NULA. Političari koji imaju empatiju nula, nema šta da traže u politici.

  3. A koja je uloga ovog ministra? Da informiše o onome što i ptičice na grani znaju. Naše ljude proteruju kao gubavce, u istom tonu zatvara se i zemlja, a ovaj debelo plaćeni politički ministar ne može ništa da učini ali i pored toga je još uvek to što jeste uz obrazloženje da su drugi su krivi.

  4. Odluke o otvorenim granicama za državljane Srbije menjaju se iz dana u dan. RAMPA – HORHOŠ

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.