Dačić: Organizovali smo pregovore vlasti Avganistana i talibana u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Zašto se Srbija meša u taj sukob? Nas to ne treba da se tiče. Ili smo do grla u tome pa ćemo ih naseljavati ovde? Na to je predsednik mislio kad je kukao na natalitet?

  2. Prvo resite stanje u sopstvenoj kuci. Koferce i ostale kriminalne rabote kojima kumujete. Koga vi da mirite i kome vasa pomoc treba?

  3. Jeste, jeste… Pre par godina Kim Džong Un i Tramp razgovarali kod mene na gajbi.
    Nisam ‘teo da pričam da ne ispadne da se hvalim.

  4. Pa kad smo mi AVganistan u Evropi…
    Puni smo desnicara,huligana,radikala presvucenih u napredne… dno!

  5. Pa ko malo pazljivije procita tekst shvatice da se pominje i neka povecana proizvodnja heroina,ali to se nas ne tice,mi smo to radili iz humanih razloga.

  6. Nisam ni poezija ni opozicija, ali ne razumem ove negativne komentare. Šta je tu država pogrešno uradila. Neki su aš protiv svega u ovoj našoj zemlji.

  7. Tramp se samo pojavio, pa morao na golf. Putin je hteo, ali bas imao nesto u Siriji….

  8. Predlozili smo da ovde prihvatimo i ugostimo 2-3 miliona najugrozenijih izbeglica.. Jer smo najjaca privreda u Evropi, a i mi to umemo. I lepo bismo se slagali, mesta ima, a i natalitet nam nesto bas i nije kao pre

  9. Tada je dogovoreno da:
    – se rat nastavi zestoko i bez primirja
    – da jedna strana pobedi oruzanom silom
    – da gubitnik pobegne glavom bez obzira, u panici. Ako prezivi
    – da strane ambasade i drzavljani u strahu cekaju hitnu evakuaciju na aerodromu
    – da se obnovi serijat i kalifat

  10. Kako li je to izgledalo u Dačićevoj moderaciji? Malo više detalja bi bilo dobro znati, ako se već bivši šef diplomatije hvali svojim diplomatskim rezultatima.

  11. Evropa je Srbiju izopstila iz svog drustva jer nismo dobri, prema tome kada izbeglice iz Sirije, Avganistana ili bilo koji drugi udnu u neku od zemalja EU nikako ne bi trebalo da idu preko nase zemlje koja nije niti ce biti clanica EU jer nas nece nego unija neka dalje preko svojie teritorije organizuje kretanje izbeglica ( svaka cast izbeglicama, razumem njihovu muku i patnju). Ako neko npr. Udne u Grcku dalje neka ide preko Bugarske i Rumunije itd. to je EU i lakse je njima da kontrolisu kretanje.

  12. Nesposobni ste vec 30 godina da napravite pravnu drzavu Srbiju,a vi se mesate u sukob u Avganistanu. Zaista bezobrazno..za sta vas placamo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.