Dačić povodom Dana SPS-a: Nema političke snage sa dubljim korenima u narodu od socijalista

Ostavite komentar


  1. Večiti student (9) godina, nije učio političku istoriju na FPN. Politčke partije u Srbij 19 veka. Možda je tada pevao za bakšiš ili Štambuku koji mu je potpisao diplomu.

  2. Ima Dačiću, ima… samo si neobavešten. Svi oni kojima su komunjare pokrale dedovinu, i koji su proganjani i ubijani od strane vaših prethodnika od ’41 do danas.

  3. Ех, да се никада нисте појавили…

  4. Ово је социолошка катастрофа целокупног Српског друштва које наставља у континуитету доктрину комунистичке партије Југославије,затим комунистичке партије Србије и затим социјалистичке партије Србије,која вуче „корене“од Дрезденског конгреса комунистичких партија из 1928.године и традицији Црвене Армије СССР-а која је ослободила Београд у Октобру 1944.године,под паролом „све што ослободимо, комунисти присвојите“.Зато нема реституције у Србији, зато нема Закона о пореклу имовине,“корен“ је труо !

  5. Ovo su lazne vrednosti socijalizms.Usvakom drustvu gde je socijalizam u osnovi pravni sistem je obezvredjen.Napravili su Drzavu u Drzavi i kroje zakone po kojima pljackaju svoj narod.

  6. Možda imaju najdublje korenje, ali ono je u zemlji. Iznad zemlje puno korova.

  7. Dačić je u pravu. Nema, samo što je koren gorak i ubrzano truli, nema plodova samo bezvredno lišće koje svaki vetar raznosi gde hoće.
    Takav ti je SPS.(Dačić- Antić -Ružić- Dejanović- sve biseri)

  8. Ово није добро написано „ не постоји политичка снага у српском народу са дубљим коренима од СПС-а“, а треба да стоји „са дубљим криминалним коренима, нарочито мојим“.

  9. Izgleda da nema razlike između najstarijig srpskog političkog brenda i nešto mlađeg brenda – naprednjaka. Dok porodični naslednici I. Dačića stiču svedočanstva u skupoj francuskoj gimnaziji u Beogradu, socijalisti ćute o mogućim kriminalnim postupcima ministra N. Stefanovića u sticanju diplome osnovnih akademskih studija, kao i u slučaju plagiranja doktorata S. Malog. Koaliciono se ćuti o tome ko je sedeo za volanom bolida Zorana Babića koje je prekomernom brzinom usmrtilo ženu na rampi kod Doljevcan. I baš na današnji jubilej socijalista – posle promene starih kanalizacionih cevi u Dobračinoj ulici, pre mesec ali sa ostavljenim brojnim rupama na trotoaru, nastaje kvar i isključenje vode od bar 23 h (koliko je trajala i „dvodnevna“ poseta francuskog predsednika i ponos srpskog predsednika na sopstveni autorski tekst o eliti i plebsu) u delu Beograda gde se nalazi Dom zdravlja Stari grad, bolnica Sveti Vid, Turski kulturni centar, jedna osnovna škola i ostaci naroda, i u blizini je i sedište beogradskih socijalista.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 9

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.