Dačić povodom svoje izjave o Crnogorcima: Kritikuju me oni koji su u svemu protiv Srbije

Ostavite komentar


  1. Zalosno je sto takvu izjavu daje sef ,,lijevo orjentisane partije“.Dzaba pojasnjenja ,ovom izjavom sa fasistickim konotacijama podignut je rejting vladajucoj partiji u Crnoj Gori!Slucajno ili namjerno?

    1. Zaista kapa dole za demagogiju. Nama je potpuno normalno da ista SPC izigrava drzavu iznad drzave u Crnoj Gori, da vredjaju crnogorski narod i njihovo rukovodstvo, normalno nam je da nase rukovodrstvo kocijaski vredja zvanicnike Crne Gore, da se direktno mesamo u unutrasnje stvari dovlaceci njihovu opoziciju kojau osnovi ponizava i diskredituje sve sto je Srpsko, praveci od Srba pred svetom divljake i primitivce i to im kao nekim drzavnicima saljemo vladin avion. Ali kod nas, e kod nas mora da bude monolitnost-svi solidarni u mrznji prema crnogorskoj vlasti. Zamislite da je isto ovo izgovorio Djukanovic kakva bi bila reakcija. Ali avaj, mi zivimo potpuno autistican zivot, umisljeni da smo neka sila i da je neko nas duzan da slusa. Premijerka na proslavi RS kao da je to zvanican praznik u suverenoj drzavi, Vucic hoce u CG da gasi vatre benzinom, kanonade uvreda na njihov racun sa nase strane, a onda ide parola:“mi se ne mesamo nikome, mi gradimo dobrosusedske odnose“. Mozda smo mi budale da to kupimo ali svet sigurno nije. Posle se opet prenemazemo i kukamo kao Kalimero.

    1. Dacic jedno misli, drugo govori a trece radi. Problem je, sto se takav totalno poistovetio sa Srbijom koja sa njegovim propalim SPS umiveni radikalima se odavno valja u kaljugi do iznemoglosti. Sto je najgore, svi se prave da to ne vide.

  2. Pošteni Srbi su ugroženi, minimum od kada je KPS na vlasti, a sigurno od kada je Soni Plejstejšna

  3. Samo se krijes iza tvog „patriotizma“.ocitan si odavno, ,,koferce“

  4. Ne Dačiću nesrećo, ne kritikuje se Srbija , već kritikuju vas, koji koji kreirate politiku u ime nas i takvu nakaradnu politiku vodite !!!

  5. Malo reciprociteta bi dobro doslo braci Crnogorcima da se malo opamete.

    1. A?reciprocitet u Srbiji?
      Svi su Srbi(i Montenegrosi i Bosanci)kad treba vladati i biznisovati.

      1. Dacicu,nisam tvoj fan ali si u pravu za svaku recenicu koju si rekao!
        Ajde malo da im uvedemo vize i tretiramo kao nemce,engleze i ostale a ne da se sire po srbiji ko kuga a da je mrze i cekaju svaku priliku da je popljuju!
        Ajde malo da budemo kao hrvati,sto se bore za lijepu njihovu i ne dozvoljavaju svaka me da rovari po hrvatskoj,takvu mi politku treba isto da!vodimo ako mislimo da!opstanemo

  6. Veliki sam protivnik komunista i njihovih naslednika ali Dacic je u pravu ZA SVAKU REC KOJU JE IZGOVORIO………..

  7. kako je dačić došao do toga da mrzi crnogorce kada mu je politički otac odande ? šta politika radi ljudima …..

  8. Stvarno je žalasno kada neko postade srbin po potrebi službe,pri tome se stidi svog porekla koje ima veze sa janjevcima iz Prizrena proziva neke ljude samo zato što nisu Srbi.Svaka je nacija halucinacija bar na ovim prostorima.Što se Srbi po ubedjenju toliko sekiraju za nas koji smo to po rodjenju i nanose nam štetu .

  9. Neobično je da I. Dačić daje izjave o „tuđoj“ odgovornosti a ne i o svojoj.
    Gde je odgovornost I. Dačića kada je rekao da će povući svoj potpis sa Briselskog sporazuma ukoliko ne bude formirana Zajednica srpskih opština na Kosovu? Gde je odgovornost sadašnjeg potpredednika Vlede Srbije, I. Dačića, u sporom rešavaju nekih zahteva za restituciju imovine Srpske pravoslavne crkve u Srbiji i nikakvom rešavanju zahteva za restituciju imovine Univerziteta u Beogradu?

  10. Slažem se sa gosn Dacicem 200%. Zbog ove izjave ima moj glas kao i moje porodice.
    Dosta je tih crnogoraca na najboljim pozicijama u Srbiji. Neka idu dole pa neka svoju pamet koriste. Još jednom svaka mu čast!!!

  11. dacicu ti crnogorci sto su dosli u srbiju,to su titini pijoniri i tvoji poslusnici niti se krste ni bogu mole ko ni ti mistar, dacicu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.