Dačić preko Palme "preti" Vučiću

Dačić uopšte ne bi bio loš kandidat, jer ima malo onih koji ga stvarno mrze, ali da svakako ne bi mogao da pobedi na predsedničkim izborima naredne godine, smatra Đorđe Vukadinović
Od ponuđenih resora u Vladi Srbije zavisi da li će se lider SPS kandidovati za predsednika Srbije, tvrde sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Ako se ne kandiduje Žika Obretković onda Dačić ima velike šanse da zauzme peto mesto u prvom krugu na izborima za Predsednika Srbije!

  2. Obojicu popunjenih momaka ceka zatvorska kazna..Mnogo su se oni nakrali tokom zivota..

  3. Glasao bi pre za Šešelja. Koferčetu je mesto u zatvoru, već odavno.

  4. Да ли је нечији рејтинг лош или није, то ће се видети на изборима, нико не треба да прети Вучићу. Вучић бира сам своје сараднике а знамо да СПС не може да рачуна више од два ресора у будућој влади.

  5. Nema dileme ako narod hoće niko mu ne moze nista,to se odlično pokazalo i u turskoj,erdogana spasi narod,a ko če da spasi narod a mozda i komsije od erdogana to samo bog zna.

  6. Iza Vucica stoji podrska gradjana, a njih dvojica bolje da resavaju unutrasnja pitanja poslanika koji su im u sukobu interesa Toncev i Kruzevic koji obavljaju po tri funkcije cineci prekrsaj. Da li ti poslanici mogu da rade vam zakona,sta hoce.
    A predsednicki izbori otom potom.

  7. Kandidat koga podrži SNS je budući predsednik Države. Zašto? Zato što ne postoji disciplinovanije biračko telo na ovim prostorima, kakvo ima ova Stranka. Čak i manje kvalitetan kandidat od Tomislava Nikolića, uz podršku Naprednjaka bi prošao! Dačić, ma koliko bio atraktivan kao kandidat, neće moći parirati kandidatu SNS-a.

  8. Ja mislim da se Vucic trese od Palme i Dacica sve se plasi njih dvojice hahaa.Palma je mogao Predloziti Betovena za predsednika taman novo ime u politici mozda bi i pobedio.

  9. Dačić Predsednik Države? Nezamislivo! Ma koliko bio zaboravan, narod se seća afere ,,koferče" i sličnih veza Dačićevog ministrovanja! Dosadašnji bajpas u vidu političke trgovine, ne može sprečiti sećanje naroda koji glasa.

  10. Djordje Vukadinovic nije nezavisni analiticar, covek je u politici. Njegovo misljenje je irelevantno.

  11. Svaka cast sada ste pogodili u srediste stvari.Ne treba SNS Dacic za Vladu ali im trebaju za predsednicke izbore i to je glavni razlog zasto zele Dacica u Vladi ali da ih sto manje kosta ministarskih fotelja i sporazum da ce ih podrzati na predsednickim izborima jer je to i glavni razlog koalicije sa SPS.I to bi Vucic otpisao ali posto ne zeli da Nikolic ponovo bude predsednik vec njegov covek spreman je za ustupke jer je svestan da sa SPS i moze da uzme mesto predsednika drzave na izborima a bez njih vrlo tesko i gotovo nemoguce.Sa tim u vezi i treba gledati na ublazenu retoriku ministarke Mihajlovic,poznate kao ja sam najlepsa,jer je ona upravo glavni kandidat SNS na izborima za predsednika Srbije.Zato se ovoliko sprema i radi na stajlingu i drzi usta zatvorena.Posto je Vucic apsolutista u svojoj vlasti Zorana mu jako ide na zivce kao i celom vrhu SNS,zato bi je sklonio na mesto predsednice drzave a posebno jer je podrzana od strane zapada a najvise od strane masonskih udruzenja,ciji je ona normalno clan.Zorana je covek Zapada a ne Srbije.Tako da Dacic tvrdi pazar da dobije sto vise jer moze da izgubi sve.Na izborima ne moze pobediti,a ako ne baci malo sada koske svojim partiskim kolegama nece ni sacuvati jedinstvo stranke kao i svoju fotelju u SPS.I njemu ulazak u vlasti znaci opstanak i u stranci i u politici.Zato ocekujmo sigurno SPS u koaliciji na vlasti,odlazak u penziju Nikolica,prociscenje kadrova SNS i kandidaturu Zorane Mihajlovic za predsednika Srbije.

  12. Pucanj u prazno. Vučić nije glup da rizikuje. Vučić će da se kandiduje za predsednika i uspostavi "tadićevski" način vladavine. Iz njegovog kabineta će se upravljati i Vladom i svim ostalim u zemlji, a konačno će biti vlastan da unapređuje i penzioniše vojna lica.

  13. А онда је Вучић извукао један кофер и једну банану из фијоке, и, гле чуда, све претње су нестале. Чуло се само "цију, цију"…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.