Dačić razgovarao sa šefom diplomatije Trinidada i Tobaga

Ostavite komentar


  1. Šta traži legenda „Koferče“ u tim maleckim zemljama? Možda je na godišnjem odmoru o trošku nas gradjana?

    1. Upravo to. Pogodak u centar. Dok se odmara pod palmama na Karibima, Daca je u Srbiji rodoljub i patriota jer se tamo daleko, lavovski bori da susedno Kosovo ne odmakne Srbiji. Iako mnogi tamo ne znaju ni gde se Kosovo i Srbija nalaze. Bitno je sunce,more i palme.

  2. Ovaj je obigrao celu Latinsku Ameriku, od Argentine do Trinidada i Tobaga. Toliko ne putuje ni gospodine Pompeo, drzavni sekretar najace sile sveta. I za cije babe zdravlja!? Pa mi nemamo ni iole ozbiljnije ekonomske odnose sa susednim evropskim zemljama a ovde i sada se bakcemo sa zemljama preko Atlantika(mislim na ovu nakaradnu vlast).
    Sve to ide iz budzeta i na racun nas, gradjana Srbije.

    Postovanje Redakciji Danasa.

  3. Ovaj bucko me nasmeje svaki dan,
    Poznaje Karipska ostrva bolje nego bilo koji predsednik iz Latinske Amerike.

    Nema u Srbiji problema oko Evrointegracije, a ni bilo kakvih razmirki ni jednim komšijama zato odmori se tamo malo…. još malo pa 30 god na vlasti i ne umorio se od poltronizma

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.