Dačić: Samo u teškim političkim krizama se formiraju prelazne vlade, u Srbiji krize nema

Ostavite komentar


  1. Ti si „druze“ Dacicu ( kofercicu ) sastavni deo i cinilac ELEMENTARNE NEPOGODE koja je zadesila Srbiju na celu sa tzv predsednikom Srbije Aleksandrom A.V.-A.V. Vucicem i njegovom naprdnjackom kamarilom uz sendvicare pride. Za pocetak BOJKOT a za dalje zna se sveopsti OTPOR i ustanak protiv ovog domaceg okupatora i diktatora, izbora nece biti onakvih kakve ste do sada „organizovali“… niko nije lud da na njih izlazi kada je lopovluk vec unapred isplaniran i dogovoren. Samo OTPOR & BOJKOT SRBIJU SPASAVA, svidelo se vama to ili ne a desice se, neminovno.

  2. Koferče uspešno pliva u svim režimima?! Neko ko je zaslužan za hiljade mrtvih i stotine hiljada raseljenih Srba ’90-ih godina prošlog veka, još uvek jaše?!

    1. …Ma pocrveni samo kad podigne glas u pesmi dodbrodoslice…
      A da, i kad oseti kolonizaciju,te se tome suprostavi u Generalnoj Skupstini UN…Na terenu,kolonije nema,jer se postuje Ustav i sustav SR Srbije…?? Pravi tenkista…!!!

  3. Sps je oktobra 2000 je izbegao lustraciju a ako propustimo oktobar 2020 nek nam je Bog upomoc. Sad je idealno da ovaj mulj na povrsini posaljemo u istoriju pa da resetujemo sistem. Ili ce nam zivot biti cvece ili Srba vise biti nece

  4. Nema krize? Vi crveno-crna koalicija ste država u državi vladate od pada Berlinskog zida 1989. znači 30 g i nikavi rezultati ne mogu da vas obore s vlasti: 4 rata, rat s NATO, najveća inflacija na svetu, napravili štetu od oko 735 milijardi evra, niste izvršili tranziciju, pa smo (ni običan narod) em apsolutno siromašni em živimo u zemlji bezakonja, gde na svakom pešačkom ili trotoaru može neko da te znazi… gde je podignuto na milione zgrada (s državnim pečatima) pa ste naša gradove i pretvorili u FAVELE živimo 30 g usred raznih gradilišta…….30 g ratne ideologije i neprijateljstva prema susedima i najrazvijenijim zemljama sveta… i gle „demotratije“ znači sve upopastiš i vi uvek isti na vlasti (onako šatro se malo rotirate). Znači da ovde izbori nemaju nikavog smisla jer šta god vi pričali u kampanji, što god uradili, sprovodili ste 30 g istu ratnu politiku koja je strviju dovela do dna (dno-dna). Za narod bez RESETOVANJA SISTEMA, lustracije ( bez koje nema normanog života) nema ništa, znači za nas običan narod je KRIZA 30 GODINA, niko noramlan neće izlazizi na te vaše UVEK ISTE NAMEŠTENE IZBORE.

  5. Ova danas nije kriza ovo je gore od najgore katastrofe, koju pravi ova ulicarska Vlada.Sve je opravdano, legitimno i najblaze za vas.

  6. Nema krize jos od pocetka devedesetih. Da nije tako, ne bi bio na vlasti i danas!

  7. Ovo nije kriza Vlade već kriza celokupnog društva. Najveća kriza od 1999. godine. A vi slepci u vlasti to nećete da vidite.

  8. Vučić i ti uporno pričate o izbornim pravilima i zakonima iako je glavni problem u medijima i propagandi kojoj bi i Gebels zavidio.

  9. Mi smo u permanentnoj krizi još od kralja Milana pa na ovamo,bezmalo 150 godina.Nemamo jasnu ideju kao država i društvo šta hoćemo.Zato lutamo po tamnim hodnicima istorije i svesti,gde ordiniraju tako sumnjivi tipovi kao što si ti i tebi slični.Za Vas svakako nije kriza,jer su vam i džepovi i stomaci puni.Posle vas kamen na kamenu neće ostati.

  10. Živ nisam već duže vreme, ko je odvratnija kreatura, ovaj što nikad ne pije u životu (valjda je na vodu mislio) ili onaj maneken iz Prve beogradske što je vaskrsao ovu spodobu..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.