Dačić se sastao sa italijanskim senatorom Kazinijem i italijanskom delegacijom

Ostavite komentar


  1. Vec duze vremena primecujem da Ivica Dacic, pri rukovanju sa uglednim gostima – kao na ovoj slici – okrece SEBE kameri, kao da je sam. Ogroman EGO !

  2. U Srbiji mediji ni do sada nisu bili slobodni. Ali, od nedavno od kad ste preuzeli Novosti, poceli ste bre da cenzurisete cak i komentare citalaca ispod tekstova. Vratili ste se na pozicije Komunisticke partije.
    Ali, kao sto znate skrivanje istine nicemu ne vodi. LOSE REZULTATE rada ne moze nikakva partijska propaganda da sakrije. Samo se siri beznadje i dodatno podstice domace stanovnistvo da napusti sopstvenu zemlju zbog prezira prema njoj.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 7

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.