Dačić: Skup u Berlinu neće biti odlučujući, Srbija neće popustiti pred pritiscima

Ostavite komentar


  1. Ja i ti Dacicu smo osedeli a ti prepusti ove probleme mladjima pa kada i njihova mladost prodje onda da se resi. Reseno je davno jos 1999 samo ti neznas.

  2. Aha, pa kad nije odlucujuci sto ne posaljete ministra evropskih integracija Jadranku Joksimovic, nego premijera i predsednika Srbije AB i AV. Oni mogu bez instrukcija i obavezujuceg misljenja VLADE da potpisu pravno obavezujuci sporazum,pa posle ti NARODE srpski gledaj sta ces. Na medjunarodnom sudu necemo nista moci da povratimo, jer je za to najbolji test bio sa NEGATIVNIM NEOBAVEZUJUCIM MISLJJENJEM, a Vucica da ujurimo nista nam nece vredeti posto ga ni jedna zvanicna drzavna institucija ne osporava u pokusaju krivicnog dela OTUDJJENJA 11.000 KVADRATNIH KILOMETARA TERITORIJE DRZAVE SRBIJE. Sve institucije i svi clanovi vlade bice sutra odgovorni, ako AV i AB potpisu to otudjenje teritorije, ali mi gradjani Srbije cemo odmah pretrpeti nenadoknadivu stetu jer su oni koje svakoga dana debelo placamo resili da nam sruse glavni temeljj nase kuce-Kosovo i Metohiju, nakon cega ce se urusiti i celokupna drzava Srbija. Pa vi vidite dal je to ODLUCUJUCE ILI NE.

    1. Zašto je to famozno kosovo temelj naše “kuće” ? A št je onda Šmadija, Mačva , Pomoravlje , Vojvodina ? Šta smo mi- kvake i oluci ! Da je ikome u srbiji iskreno stalo do kosova , ne bi ga napustali i drugom prepustili . To ti je kao teza izbeglica iz BiH u Vojvodinu : “ jao nema ljepše od Krajine , od Korduna …” ali ne mrda iz Novig Sada !
      Dakle, to o kosovu nije oatriotizam već najobučnija patetika s elemnita dijareje !

    2. Dejane glavni temel? Nikad nije bio ni nece bit kako moze glavno temel da bude kad u kosovu su ziveli 95 procenta Albanca pa vi niste normalni ko vas dacic ako on hoce taj briselski sporazum onda nek daju prvo tih prava i drugima u srbiju Albancima Sandjaku Vojvodini izvolite dajte im

  3. Ne znam Dacicu, cudno je sve to, … mislim, kada ides da te neko bije, odazivas se pozivu na ucenjivanje i maltretiranje i jos uzivas u tome, pa se vratis kuci da nama i pricas o tome na Pinku, … to u Psihologiji ima i mnoga druga imena, … Mazohizam, … Egzibicionizam, … Paranoja, … Mitomanija, Mesijanski Sindrom, … idete tamo i znate da od toga nema nista (ako nam opet, kao 2015te, nesto ne potpisujeta iza ledja) onda vam nesto jako u glavama fali, a onima koji za vas glasaju jos i vise!

    1. Razmišljanje jednog običnog srpskog vola je,genìjalno,napisao Radoje Domanović!

  4. Ovaj čovek pliva u svim uslovima i vuče nas za nos već više od 20 godina kao i Želko Mitrović.
    Na našu veliku žalost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.