Dačić: Srbija da gleda svoje interese, razlozi za neuvođenje sankcija Rusiji moraju biti racionalni

Ostavite komentar


  1. Ako uvedemo sankcije, ne gubimo ama bas nista. Rusi ce nas prodati za Kosovo prvom prilikom kao puno puta do sada. Bolje je ne gubiti vreme na besmisleno dvoumljenje.

  2. Bre Dobro jutro Dragi moj Rodjo u tudjini ja mislim Da od Vasega interesa u Evropskoj Uniji , Nazalost NECE biti.Nista ZaTo.neces Nikada Dobiti Kosovo u Metohiju.Zato sto ste ga Crveni Komunisti prodali Za Americke Zelene Dolare ,Prodali ste Ga Zapadu.zbog.Interesa a Komunisticke Rusiije to Nije Nazalost Zemlja I Rusi.Nemaju.Interest.Prvo.ste Zemlju pokrali.i oteli.od Kapitalista 1945.godine I Kapitalisti su 1999 godine Dosli.po svoje Rudnike I svoju.Zemlju.!?

  3. Ima ko će uvesti sankcije. Npr., Zapad vama. Pa vi trgujte tuđom nesrećom.

  4. U Srbiji su stasale nove generacije mladih,obrazovanih ,odgovornih i poštenih ljudi tako da Dačić i njegova bratija nemaju više prostora za manipulaciju.Oni svoj statut partije ne poštuju a kao vodili bi državu.Njihovo pojavljivanje u medijima i javnom životu nacije vređa inteligenciju svih građana Srbije

  5. Na žalost Zapada , ništa od sankcija Rusiji. Uvešćemo ih kad bidemo u mogućnosti da ih uvedemo. Čim se stvore uslovi. Za sad ništa od toga. Videćemo kad budemo mogli. Samo da tetki odnesem lek.

  6. Dačić će živeti dobro i pod sankcijama,a običan radnik i seljak mnogo teško,njemu ne odgovara EU jer onda nema miljana i krađe…koferčića i sl.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.