Dačić: U politici sam 30 godina, nije mi bilo bitno da li u vlasti ili opoziciji

Ostavite komentar


  1. Stvarno se osećam ogavno kad čujem iz Dacicevih usta “za dobrobit srpskog naroda”!

  2. Vi ste gospodine Dacicu dovoljno uradili za Srbiju svojim potpisom na Briselski sporazum čime ste zaokružili nezavisnost Kosova. Tim činom je vaša funkcija završena. Sad će Šapić da potpise papir koji će omoguciti Kosovu sedište u UN a Vučić će biti ‘čist ko suza’ jer njegovog potpisa nigde nema a dobiće da vlada kao Lukašenko.

    1. Lukašenko ne odgovara EU. Nema šanse da bilo šta daju i AV. Kolektivno će posle priznanja Kosova biti ugašeni kao stranke.

  3. Već dva puta Presednik Republite pravi konsultacije u postizbornom periodu sa ambasadorom Rusije?Tako da se mnogo ne sekiraš da ćeš otići u „opoziciju“ i kod drugih ,koji su bili na vlasti , bile su konsultacije,pa za tebe,Antića i Bajatovića nema problema,mirno spavajte i zapevaj.

  4. Ne razumem sta radi covek od 91 god. u Skupstini ?? Ali i sta radi onaj sa 21 god. koji bezi od novinara i nece da kaze svoje ime ? Budimo realni, to nije pozoriste !

  5. Treba da te smene. Sps da krene novim pravim pute. Zaboravite malo na svoje džepove.

  6. Lažeš građane 30 godina. To što si obezbedio i unuke, ne znači da ti nije stalo do, bilo kakve, vlasti. Stručnjaci za bolesti zavisnosti tvrde da se zavisnost od vlasti (lopovluka i imuniteta) ne može izlečiti.

  7. Malo degutantna izjava s obzirom na to da je njegov boravak u opoziciji zavrsen atentatom…

  8. A šta bi Dačić radio ako nije na nekoj funkciji, možda bi zabavljao narod u nekoj kafani ili u cirkusu.
    A možda ćemo konačno saznati i šta je bilo sa onim koferčetom u kome je bilo 100000 E

  9. Mislim da bi trebao sam da se skloni.Dosta se naradio putujuci i pevajuci po svetu o nasem trosku.Nista nije uradio za narod,sem za sebe.Bolje da sacuva svoje zdravlje i preporucujem mu da pije kapsule medicinske gljive Agaricus.Po meni je uspavao partiju,sem par njih koji su na funkcijama dobro placeni.Naravno sve od nasih para.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.