Dačić: Vreme je da se izjasni EU

Ostavite komentar


  1. Vreme je ("dvanest prošlo pet minuta"!) da ti podneseš ostavku na mesto ministra inostranih poslova, pa pravc u Pozarevac da čuvaš Slobin mauzolej ispod šljive….
    Pusti ti EU, vi ćete nekom da držite lekcije, našta liči Srbija evo 2016? Na ništa! Država u pokušaju. Pokušaj nije uspeo. Eto to ste vi….otkuv vam pravo da vi nekom popujete (a to radite već 26 g).

  2. Vreme je da se ti dačiću izjasniš o svojoj ulozi u tragičnim dešavanjima u bivšoj SFRJ,dok si bio najbliži saradnik pokojnika s.m. i njegove supruge. Otkud ti obraz da drugima držiš predavanja a znaš šta si radio ““90.-tih kao učesnik u srpskoj vlasti. Gde su "koferče"i Miša Banana?I tebi će,na tvoju žalost,suditi istorija.

  3. Kakva je to hrvatska politika kad se obrušava na groblja i stratišta i ni mrtve ne ostavlja na miru?! Nema civilizovane manire ni u trenutku kad svako normalan zaćuti. Pojedini hrvatski političari brukaju Hrvatsku, pa i EU čija su žalosna članica.

  4. Svaka ovakva izjava daje mogucnost istim ovakvima u Hrvatskoj da "odgovore". Na taj nacin NAMERNO podupiru profasiste u Hrvatskoj i pomazu im da dodju na vlast. To vuce korene jos iz devedesetih kada je Dacicev vrli SM sklopio pakt sa Tudjmanom. A tamo ce izbori u septembru. I tada ce nastupiti mir, do sledecih izbora, ovde ili tamo.

  5. Ima obavezu, zbog zajednickih poslova, prema hrvatskim kolegama, pred kojima su izbori. On ce samo malo da im pomogne, da bolje prodju na istima, a nama ce mnogo da odmogne, da odlozimo do u beskonacnost, ulazak u EU. Sto bi se reklo, jednim potezom, dve muve.

  6. Država u kojoj je četnički vojvoda predsednik je već rehabilitovala fašizam, a da se niko nije bunio. Kovač je u predizbornoj kampanji, a farsa o odbrani Srba u Hrvatskoj, slična Miloševićevoj sa Srbima na Kosovu, više nema nikakvog smisla i kontraproduktivna je. Kovač i Dačić su dva lica istog zla i hrane jedan drugog.

  7. Za ova dva komentara samo mogu da kazen BRAVO, kako vec novinari ili novine ne pisu ili nesmeju pisati o ovoj nasoj "Perjanici" onda bar pametni ljudi koji se usudjuju da napisu komentare iako ce ih vojska Botova zatrpati minusima. Hvala jos jednom za istinite komentare

  8. Zaboravio je Dacic ko je pregovarao sa Tudjmanom. Ko je odbijao plan Z4 koji je za posledici imao etnicko ciscenje. Odakle poticu naredjenja o povlacenju vojske RSK i planovima o naseljavanju Kosova. O kakvim novim etnickim ciscenjima prica i kako bi ih sprecili. Ratom sa clanicom NATO? Kovac ne proziva narod Srbije vec rukovodstvo zbog njegovih uloga u poslednjim ratovima. I od aktera trazi izvinjenje. Zaslosna cinjenica je sto su gradjani na izborima abolirali nosioce politike rata i prakticno Srbiju izjednacili sa njima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.