Dačić: Vučić je kandidat koji pobeđuje u prvom krugu

Ostavite komentar


  1. Nikolić se odrekao političke funkcije u SNSu da bi bio predsednik svim građanima ali to ne daje za pravo Dačiću da ga zanemaruje i govori o tome da Dačić ima visoko mišljenje o sebi ali bez pokrića.

  2. Ne delim cesto stavove gospodina Dacica, ali ovaj put je u pravu, svidelo se to nekome ili ne.

  3. Srbi iz Francuske ce podrzati Vucica,vi Dacicu ste svoje sanse istrosili i vreme je da odete u politicki zaborav. Jer bas zbog takvih kao sto ste vi mi smo 99te godine bezali gde smo stigli.

  4. Ako je i od Dacica previse je.Kad se doticni gospodin,kojem zavidim na znanju Engleskog jezika,pojavi na nekom tv kanalu, odmah menjam kanal.I ne samo on.Uzas !dosadili su i bogu i narodu

  5. Vucic + Dacic = KOFERCE , eto dobitne kombinacije na predsednickim ili republickim izborima. Stariji citaoci secaju se onog Cehoslovackog crtanog filma LOLEK i BOLEK, neverovatno koliko ovaj "dvojac" i fizicki lice na pomenute likove nekada veoma popularnog crtaca. Vucic ( Lolek ) a Dacic ( Bolek ) i karakterno odgovaraju pomenutim likovima iz crtaca. Pogledajte na netu Loleka i Boleka obavezno.

  6. Mudro zbori ovaj Dacic. I on ali i narod znaju da je premijer najvise zasluzan za poboljsanje ekonomske stabilnosti Srbije, tako da samo on i treba da donese odluku ko ce biti kandidat -ako se odluci za zajednickog kandidata !

  7. Tebi je samo važno da zastare koferče, banana … stalno to treba ponavjati, možda se ““nadležni organi““ sete da ispitaju ??

  8. Gospodin Dačić je realno sagledao stvari , ukoliko se premijer kandiduje imaće veliku podršku naroda.

  9. Siguran sam da ce Aleksandar Vucic i SNS doneti pravu odluku koja je u interesu gradjana Srbije.Ivica Dacic opipava puls naprednjaka. Svestan je on da ako se sam kandiduje nema neke sanse.

  10. Čekam da se premijer vrati i da razgovaramo hoćemo li imati zajedničkog predsedničkog kandidata, a ako hoćemo, idemo na dobitnu kombinaciju. Znači pobeda u prvom krugu. SNS će predložiti 14 februara kandidata za predsednika Srbije. Drugi mandat će verovatno pripasti Tomislavu Nikoliću.

  11. To svi znaju a mene brine ko ce biti Premijer onda. Samo da Ivica ne pravi sebi teren.

  12. A kolki je moj deo??????????? Vucicu(koferce)!!!!!!!!!!!!!! Ovoliki Y (znate na koga mislim)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.