Danas saznaje: Novi parlamentarni izbori 23. juna?

Ostavite komentar


    1. Pa vi naravno jer će te sami izaći na njih a kako će na to reagovati Zapad videćemo vrlo uskoro.
      Vaš gospodar je sateran uza zid, mora da prizna Kosovo pa mu treba podanička skupština koja će to da aminuje tako da će te svi kolektivno otići u istoriju kao izdajnici, večna sramota za vas i vaše potomke.
      Ima i neke pravde u tome, vas koji ste još od devedesetih rešavali taj problem, narod će gađati trulim paprikama i paradajzom.

      1. Aj mi samo to potkrepi dokazima, slušah ga sinoć, jasno i glasno reče da neće priznati nezavisnost Kosova ni pod pretnjom oružjem!?

        1. Dokaz 1: Kosovo dobija energetski sporazum.
          Dokaz 2: Kosovo dobija sporazum za telekomunikacije i pozivni broj.
          Dokaz 3: Kosovo dobija priznata dokumenta od strane Srbije (tablice, isprave).
          Dokaz 4: Kosovo dobija ukidanje srpskih sudova i institucija na severu KiM, aktuelna vlast Srbije daje istrukcije i poziva da se narod severa KiM integrise u kosovsko drustvo.

          Dokaz 5: Srbija ne dobija nista (potpisana Zajednica srpskih opstina, u ko zna kom formatu, bez roka da bude oformljena).

          Hvala ti Precednice.
          Apsolutno ne moras da ih priznajes u bilo kojim granicama.
          Dovoljno si im uradio.

          @Sale, jel treba jos nesto?

    2. kao da se radi o mecu izmedju Zvezde i Partizana.
      Neodgovorno shvatanje slobode odlucivanja – donosi veoma ozbiljne i dugotrajne posledice.

      1. Nema vanrednih izbora i to svi znaju. Samo potpaljujete vatru tamo gde žara nema.

    3. Da li je ce to biti Vucic Prvorodjeni ili Seselj.. Nebitno, ko ce od njih dvojice biti. Jednom radikal , vecno radikal.

  1. Jeste, bice izbora i takmicice te se sami sa sobom. Seselj protiv Vucica!!!

    1. Kakav crni bojkot! Na izbore svi, pa glasajte za manje zlo!
      Bojkot je glas za Vučića, hteli vi to ili ne!

  2. Kada bude najavljeno povecanje plata i penzija,tada ce biti izbora.

  3. Izlazna strategija SNS nisu izbori ..To je moša..Da bi isti bili validni mora postojati izlaznost a to je neizvodljivo..eeeeeeeeeee

  4. izbori ce biti, av ce imati `opoziciju`-ceda, canak, seselj, sapic, i jos par verovatno novoformiranih. klasika

  5. Da, biće čim se završi tridesetogodošnja predizborna kampanja…

  6. Ajme kuku ovom narodu koji crni izbori kad u Srbiji odavno pametni zaćutali a budale progovorile. Ova pošast od predsednika ućutkala sve a srbi ko srbi skloni idolopoklonstvu glup narod nema šta prosto me sramota štosam srbin.

  7. Super, možete da birate između Vučića i Šešelja. Ovakav izbor govori o karakteru buduće vlasti.

  8. Izbori, moze, ali samo ako ih budu kontolisali nezavisni posmatraci, i ako se oslobode mediji koji su zestoka propagandna masina za AV. Znaci, vreme izborima jos nije jer je ovo za medije nemoguce. Ili ako bi kao u grckoj doneli zakon da je glasanje na izborima obavezno pa da vidimo onda za koga ce glasati 3 miliona apstinenata.

  9. Kakvi izbori kad SNSovce imaju 1.5 miliona sigurnih mrtvih glasaca?
    Sami neka izadju na izbore i neka pobede prvi put u novijoj istoriji sa 140% osvojenih glasova kao i sto dolikuje.

    1. Bolje je da izbora bude što pre. Nakon neregularnih izbora koje će opozicija bojkotovati Vućićeva vlast gubi legitimitet. Rušenje vlasti na ulici postaje sasvim legitimno u situaciji kada fer izbori nisu mogući. Radikale, SNS i SPS treba zabraniti a službu raspustiti. Svima u policiji i pravosuđu podeliti otkaze. Političare koji su kršili zakone iz vlasti i opozicije treba procesuirati. To je Đinđić hteo 6. oktobra ali je Koštunica hteo legalizam pa imamo povratak crveno-crnih na političku scenu. Drugu im šansu ne smemo dati.

  10. Mislim da nece biti vanrednih izbora. Predsednik (a samo on o tome odlucuje) je svestan kakva mu je pozicija posle Berlina I ne treba mu novi fijasko sa izborima bez opozicije.

  11. Ako bude kontrola na izborima i milion pokojnika ne bude glasalo, Vučić gubi! Ja izlazim na izbore protiv njega. A budućoj vlasti bi trebalo nekako staviti na znanje da će proći kao on, ako budu radili kao on.

  12. molim vas, izbegnite stazu kojom je krenuo Blic. Nebitno je kada će biti izbori, bitno je da od vas dobijamo istinite informacije, a o izborima izveštavajte kada budu raspisani. U ostalom, izbori su nebitni, bojkotovaću ih sve dok mi ne omoguće direktan izbor odbornika, presednika opštine, gradonačelnika i poslanika. Neophodna je promena izbornog sistema kako bi smo dobili poštene izbore. Muka mi je od podmetanja kandidata na prolaznim mestima bilo čije liste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.