Delavi: Žalostan dan za pravo na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Da li je u toj kosmetskoj prevari sa penzijama umesan neko iz Smedereva ? Mislim da se slozi sa slicnom prevarom u Srbiji od pre 18 godina. I zato Delavi nek se ne sekira, kolovodja te kosmetske prevare bice uskoro sigurno postavljen za gradonacelnika u nekom pokrajinskom gradu. Ili gradonacelnicu. Barem je takav bio republicki koncept prevare s penzijama. Kako u lopovluku Srbi i Albanci kopiraju jedni druge, dok u dobrim delima odbijaju da se sloze i u najbenignijim stvarima.

  2. Uspeli su Albanci pretnjama da nateraju specijalnog tužioca u Prištini da podnese ostavku.

  3. Na koju vladavinu prava tačno mislite? Nisam sigurna da je ikad postojala. Anarhija i bezakonje jedini vid drštvene strukture. Šverc je primarni zanat albancima na Kosovu. O kojim pravima pričate, pobogu.

  4. E moj prijatelju ambasadore. to o cemu ti govoris mi odavno znamo, a vi zaludujete svet sa drzavom Kosovo. Va brinu penzije asrpse zrtve nisu bitne, takva je vasa demokratija.Preselite sud i tuzilastvo van Kosova.

  5. Vladavine prva na KiM odavno nema, jer je tzv „država“ nastala uz pomoć mafije i terorizma…sramota za medjunarodno pravo! Sve vam je jasno odakle taj pritisak potiče i koliko je normalno prvano funkocnisanje na KiM onemogućeno

  6. Žalostan dan za vladavinu prava na Kosovu je nastupio onog momenta kada je Amerika i ostale zapadne drzave, nasilnim putem oduzele KiM od Srbije, bez ikakvog pravnog osnova .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.