Demokrate Srbije pozvale da se ne prikazuju slike i snimci ubistava

Ostavite komentar


  1. Ne gledajte predstavu kao [to ni ja neću jer znam da će cela Srbija biti kriva za kriminal, ubistva, ucene ,pljačke, damo će Vučić i njegova kamarila biti anđeli koji se bore sa đavolima. Siguran sam da će se predstaviti kao spasitelj, kao i da će o bratu, sinu, kumovima i prijateljima govoriti kao o svecima i da će sebe predstaviti kao božanstvo koje je ovom napaćenom i sluđenom narodu svaki dan svojim pojavljivanjem i dvočasovnim monolozima smatra Blagovešću. Gledajte nešto od sportskih događaja i a njega prepustite Pinku, Informeru, Ćirilici, Satrapu, Mariću, Gordani Uzelac, Krstiću, Atlagiću i ostalim sličnim njima

  2. To sa tim Kokezom i ostalima je klasican „horor film“. „Dosadno“. Narocito za nas koji smo se nagledali Dnevnikovih dodataka, snimaka Skorpiona i slicnog. Prezivecemo i to. Ono sto zaista uteruje strah u kosti svakom koji ozbiljno misli o ostatku sopstvenog zivota, svoje dece i unuka je psiholoski horor u kojem vas pet ima sedam i po stranaka i to smatra zrelim, razumnim i odraslim ponasanjem. Nema nikakve sramote, bruke, ne krijes se od ljudi. Sama vasa fotografija, bilo cija, a u slucaju Demokrata Srbije cak i neki nevezan film, Tri karte za Holivud na primer, ukljucuje mi dugme za paniku. Nista mi vise nije smesno. Kamo srece da svi glumci i reziseri izadju iz politike. Upropastise mi sve od Zimovanja u Jakobsfeldu, preko Mikija Rubiroze, Doli Bel i Oca na sluzbenom putu do Crnog Gruje. Ostace na kraju samo Kralj Ibi. I na You Tubu i u stvarnosti.

  3. Interesantno, nema šta. Dokazi. A Legija, Radomir i pajtasi trnu u zatvoru zato što je Vuk rekao ko i koliko godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.