Demokratska stranka (DS) najoštrije osudila nasilje tokom blokada saobraćajnica

Ostavite komentar


  1. Belivukovi kriminalci,su vrh ledenog brega,parapolicijskih batinaša.
    Nisu dirnute Tzv.navijačke bande,Crvene Zvezde i Rada od strane
    Tzv.ministra Vulina,jer njih “čuvaju” za batinanje opozicije.SNS to je
    sad vidljivo ima SA odrede,za ovakve situacije.Sadašnja Vulinova poli
    čija je ČISTO partijska.

  2. Niko nema pravo da blokira puteve i mostove. Silovanje manjine nad ljudima koje ne interesuje politika i koji žele negde stići i proći je čist zločin. Ako se nekom ne sviđa vlast olovke u ruke i glasajte koga hoćete. Jednu ste vlast svrgli 2000. Uz pomoć Soroševih para , Nemačke i Amerike. Što je bio najmračniji period Srbije u njenoj istoriji. Toga viš biti neće.
    Od raspada Jugoslavije najveću korist imala je Nemačka kolonizacijom Balkana. Nisam ni ja glasao Vučića, ali nisam ni za vaše vagabunde koje su već bile na vlasti i unazadili Srbiju za 100 godina.

  3. Vladimire, ako su ti dali buđav sendvič, nije lepo da se ljutiš na demonstrante-. Oni se bore za sve nas, a protiv suludih zakona, uz pomoć kojih režim hoće, da potruje srpsku decu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.