Demokratska stranka isključila Milojičića, Božovića, Milosavljevića i Lečića

Ostavite komentar


      1. Demonkratska diktatura na delu. Vi samo za goli otok i znate, onako, kao Tito, demonkratsko-diktatorski.

    1. Lutovac će ostati jedino upamćen po tome što je isključio iz stranke najveći broj članova. I nije slučajno izabrao baš ova imena. Osim Milosavljevića koga neću da komentarišem, tu su Lečić, jedina zamerka što je pametniji i energičniji od Lutovca. Balša, veliki borac, ali se usudio, zamislite, da letuje na Maldive, kada jadan narod nije imao leba. Kena, bivši predsednik male opštine i čovek iz provincije. I vi ste se moj jadni narode upecali na sistematsko gaženje ovih ljudi po režimskim tabloidima. Zašto Lutovac nije bio dosledan i isterao iz stranke i gospođu Vidu Ognjenovig, profesora Dragoslava Šumarca i još desetine i desetine viđenih Demokrata. Pa zato što su Vučićevi tabloidi upravo ciljali na njih. Uporedite moj narode ove inkrimisane ljude sa na primer perjanicama iz ove vlasti: Đuka, Martinović, Ristićević, Palma, Krkobabić, Bajatović, Gašić, Brnabić…Da li osećate stid? Vučić i Dačić su…

  1. Pravilan potez, pozdravljam. U DS-u moraju skloniti sve kompromitovane ljude ako ozbiljno misle da se vrate na vlast. Od gradjana ih odbijaju bas ovakvi likovi.

  2. Da nije tužno bilo bi smešno. Koja szranka, koji članovi. Muka za misleće građane koji žele promene i gledaju cirkus …

    1. Super je Lutovac radio kad nisu i ne bi prešli cenzus na izborima! Naravno nove mlađe školovane ljude u stranku naravno da znaju demokratske principe nastave put dr Zorana Djindjica koji je jedini pravi ! Zna se program!
      Problem je pola partizan pola nacionalista!

  3. Ptihvatljivo ALI : DA im se ostavi mogućnost da se vrnu ako se pokaju i izvine Đuri(Lutovcu) što ih je tukao!

    1. Bravo za komentar, samo bih dodao da je Leka to I kasnije radio gde god bio I sa kim radio.

  4. Ja sam, pre par godina u SPO-u doživeo nešto slično zato što nisam bio za koaliciju sa SNS.
    I dogodilo se da SPO više, maltene ne pistoji.
    Ako je za boljitak DS onda je OK.
    PAZITE ŠTA RADITE!
    Vi ste za sada jedina prava opoziciona stranka i cenim što je Đilas ostao u stranci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.