Demostat: Nebojša Stefanović ostaje ministar

Ostavite komentar


  1. Postoje drzave u kojima se posle ulicnih protesta nesto menja kao recimo jedan Cile i one druge gde to uopste nije slucaj kao recimo Rusija, Belorusija, Turska, Madarska, Poljska itd. Sami odlucite kome drustvu pripadamo!

    1. Ја верујем да ми припадамо друштву где се власт мења на изборима а не на уличним протестима. Теби као љубитељу разних обојених револуција препоручујем да пронађеш литературу где ћеш сазнати да су скоро све биле организоване и финансиране од западних центара моћи.

      1. Da, vlast se menja na izborima. Ali samo tamo gde ima izbora. Kad nema, preostaje samo ulica.
        Ako veruješ da se vlast menja samo na izborima, da li smatraš da su Rumuni smenili Čaušeskua na nagovor „zapadnih centara moći“ i da za time nije bilo nikakve potrebe jer su Rumuni odlično živeli pod Čaušeskuom?
        Uzgred, koju bi ti stručnu litetaraturu preporučio iz koje se nepobitno saznaje da su skoro sve revolucije bile organizovane i finansirane ood zapadnih centara moći? Sajt ruske ambasade u Srbiji ili sajt Russia Today?

      2. Ne pripadamo takvim društvima, a za tako nešto ste gospodine ulizice vi i takvi slični vama najviše krivi. Ovde će da radi ulica kad tad, a vi vidite da i tada ne promenite stranu, kao prošli put. Imajte integritet gospodine bote.

      3. Јаснији и лепши коментар до сада нисам прочитао,живела Србија.

        1. He he he, suptilni smisao za humor naseg veselog moderatora. Antun Cupak. Genijalno.

  2. Poštovana gospodo novinari, mogli biste malo bolje da proverite izvore koje koristite ili obnovite svoje znanje iz književnosti pre nego što se usudite da citirate naše književnike. Reč je o jednoj od maksima našeg nobelovca Iva Andrića, a ne Mike Antića.

  3. сада би требало сви општински и окружни одбори СНС који су му исказали неповерење да поднесу оставке, јер не могу да поднесу да неподобни Стефановић и даље обавља функције. Мислим, ваљда не могу да поднесу?! Или да се погледају у огледала и да не могу да се поднесу а да не дају оставке, не знам..

    1. @ Slave ~ Pa dobro , možda se ljudi prevarili , da ne kažem zeznuli ?! Pogrešno razumeli instrukcije kako da glasaju . Rečeno im šta da glasaju , ali oni pogrešili . Šta da se radi ? Sledeći put će biti bolje .

  4. Ništa čudno za ovu vlast! Ovo je već viđeno! Vučić je govorio „Nedam BATU „! Posle izjave o novinarki koja lako klekne! A onda pod pritiskom javnosti,menja izjavu i kaže „Gašić mora biti smenjen“! I svi smo očevici „strašne smene“ t.j. UNAPREĐENjA u direktora BIA! Tako se danas u Srbiji „smenjuje“!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.