Vučić: Borićemo se protiv ukidanja dinara na Kosovu, ali Srbija nema atomsku bombu i ne može da se tuče protiv celog sveta

Ostavite komentar


  1. Ovo je suludo, da predsednik drzave zali sto Srbija nema atomsku bombu, sto znaci da bi nuklearku vrlo rado iskoristio da je kojim slucajem nasledio od Tita. Na njegovu zalost, i Rusi i Amerikanci su videli na vreme sta planiraju usijane glave koje su dosle nakon TIta. Ono sto je verovatno i njih zabrinulo najvise je da bi Jugoslavija (kasnije Srbija) mogla takoreci da baci nuklearku na svoju teritoriju, boreci se protiv „unutrasnjih“ neprijatelja.

  2. Tako isto i Seselj gde god branio Srbe njih vise tamo nema,njegov propali politicki otac. Ne pada iver daleko od klade ili ti krv nije voda.

  3. Očigledno je da pitanje ukidanja dinara na Kosovu izaziva zabrinutost kod Vučića. Sto je i normalno.

  4. Za 12 godina si bas sve uspeo?!Sve si im dao najjgori predsednice u novijoj istoriji.Tako ste i Crnogorcima mlatio i naravno nista.Samo ovde bezvredni dinar dizes u nebo a to ti dijaspora pomaze da nebi bilo puno vise gladi i svega loseg jos vise.

  5. Nije ovde problem Vučić (on je za svoj posao da izda Kosovo već dobio ogromannovac) Ovde je problem da Vučićevih 1.5 do 2 miliona glasača koji su tvrdokorni nacionalisti svojim glasom upravo izdaju Kosovo….

  6. A sto mi kao najbrze rastuca ekonomija na svetu i okolini ne napravimo dve tri atomske

  7. Ovaj je nacisto prolupao
    Sramota poloziti cvece a grob sedmogodisnjeg deteta????

  8. Koji ceo svet , vise od 100 zemalja ne priznaje KiM vise ti manipulacija ne prolazi, siptari ce ti podici spomenik veci nego Klintonu u Pristinu. Zelja ti da udjes u istoriju sto stalno ponavljas kako si nesto uradio i bices zapamcen ali samo kao najveci izdajnik jer sada je jasno da izdajes Kosovo. Srbija to nece prihvatiti a ti ces odgovarati a i niko te po Ustavu nije ovlastio da vodis pregovore niti bilo ko zna sta potpisujes.

  9. Novinarka ružičaste baš postavila „novinarsko“ pitanje o hapšenju. Veselnica.

  10. Nemaš atomsku bombu??? Pa što ne kupiš, ako to rešava sve, i onako ne znamo šta ćemo sa silnim evrima i dolarima.

  11. Na srecu pored ovakvih neukih radikala jer i pored toga su divljali 10 godina po komsiluku i to bez atomske bombe,divljalo se toliko koliko se moglo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.