Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju: Violu fon Kramon niko nije ovlastio da se meša u dijalog

Ostavite komentar


  1. ne postoji, niti je ikad postojao nekakav „dijalog Beograda i Pristine“. Nego pregovori Srbije i Kosova. Vlade Srbije i vlade Kosova

    1. @Nesporazum

      Ovo je sigurno vec jedno pedeseti put da si napisao ovaj „komentar“. Odradjujes burek ili sta? Jedno si u pravu, ne postoji dijalog Beograda i Pristine, postoje nekakvi pregovori Srbije i albanske nacionalne manjine koja na delu teritorije Srbije pokusava da instalira nekakvu paradrzavu.

      1. vladu Kosova cine Srpska lista i Hotijeva stranka. Prethodnu Srpska lista i Kurti. Pre nje Srpska lista i Haradinaj. I sada je potpredsednik vlade Kosova Goran Rakic. Polozili su zakletvu na ustavu Kosova, u parlamentu Kosova, pred predsednikom Kosova. I to vec treci put. Pa pitaj G. Rakica i Srpsku listtu da li su „paradrzava“ i da li su i oni ta „albanska nacionalna manjina“

  2. Je li Viola izvestilac EU za Kosovo * ili Srbiju. Više izjava daje u vezi sa Srbijom (pogledajte samo članke iznad) nego što joj je u opisu radnog mesta. Izgleda ima mnogo putera na glavi pa se bavi tuđim problemima a ne svojim.

  3. Važno je da je on nju naučio šta je njen posao. To je pravi evropski put ovog režima.

    1. @Aleksandar Rajković

      Naravno, treba stajati mirno kada Nemci nesto govore i bespogovorno slusati. Deda ti je bio takav za vreme II svetskog rata pa si na njega povukao?

  4. Zanimljiva je ta „copy paste“ politika Nemacke u vezi Kosova kao i u ponasanju Nemaca, sve ovo sto sada rade i izjavljuju kao i ovakvi nastupi su se mogli videti i za vreme II svetskog rata, Hitlera i tadasnjeg sponzorisanja albanizacije Kosova od strane Nemacke. Nista Nemcima nije stiglo do mozga? Neka patologija je u pitanju?

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 8

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.